Прогнози за Форекс Пазара за 11-15 Март 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Миналата седмица имахме възможност за доста успешни сделки, пазарът се движеше добре и прогнозеруемо.

За тази седмица също съм Ви подготвил интересни прогнози за форекс пазара.

CADJPY – Продажба

Този инструмен стигна до нивото на подкрепата и днес започва да се отблъсква от там. Настроенията са мечи и очаквам корекция до зоната от 83,70 – 83,90, където ще търся сигнал за продажба.

CADJPY

EURCAD – Покупка

Инструмента достигна зоната за корекция. Поставил съм го под наблюдение на 4 часа и един хубав пин бар вътре в зоната би ми дал основание за покупка.

EURCAD

EURGBP – Продажба

Миналата седмица на два пъти влизах в къси сделки на този инструмент. В момента отново е в зоната на корекцията и за мен настроенията са все още мечи. Наблюдавам го и ще търся сигнал за вход на къса позиция. С едно условие – пробие ли убедително на горе с дневния бар, тогава ще трябва да се изчака до 0.8726, за да търсим нова слабост.

EURGBP

GBPCAD – Продажба

Инструмента се движи в прекрасно изразен канал. Аз съм продадох още миналата седмица, но сега вижда възможност за добавяне към позицията ми. Тази сделка, обаче, съм пропуснал да я дам миналата седмица, затова сега я пускам като нова сделка, а не за добавяне 🙂 Всяка хубава корекция нагоре ще ми даде основание да търся сигнал за вход на къса позиция.

GBPCAD
GBPCAD

GBPUSD – Покупка

Нека наблюдаваме и паунда. Да видим дали ще уважи нивото 1.2930 – 1.2900. поставил съм си аларми и ще го наблюдавам дали ще ми даде сигнал за вход в това ниво за покупка. Обърнете внимание и на осцилатора отдолу – в момента формира огромна дивергенция. Разбира се, това са само причини да наблюдаваме този инструмент, а не основание за вход. Поставете аларми на нивото, което съм начертал и чакайте ясен екшън прайс сигнал да ви даде основание за вход. Не забравяйте, че паунда е опасен тия дни и изчислявайте риска си много прецизно.

GBPUSD
GBPUSD

USDCAD – Покупка

Канадеца почти достигна нивото на подкрепа и съм поставил аларма да го наблюдавам дали ще удържи. В тази зона ще търся сигнал за покупка.

USDCAD
USDCAD

Това са прогнозите ми за тази седмица.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.