Прогнози за Форекс Пазара за 15-19 Април 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Прогнозите от втората седмица на Април можете да погледнете тук.

Тази седмица ще наблюдаваме и търгуваме тези инструменти:

AUDCAD

Инструмента навлезе в зоната на съпротивата. Сега ще го наблюдавам как ще реагира и кой ще надделее. Ако в Понеделни пробие с импюлс на горе, ще търся дълга позиция. Но ако остане вътре в зоната или направи Пин бар, ще участвам с къса позиция. В случая за този инструмент в момента не може да се каже нищо конкретно и затова само ви го давам като инструмент с потенциал за наблюдение.

AUDCAD

AUDJPY – Покупка

Чудесен импулс на горе и пробив на 3-месечна зона на съпротива. Сега ще чакаме корекция, която да тества бившата зона на съпротива и да я превърне в зона на подкрепа. Там ще търся и екшън прайс сигна за вход на дълга позиция.

AUDJPY
AUDJPY

EURCAD – Продажба

Пин бар в зоната на съпротивата. Вариантите са два – или чакаща продажба на няколко пипа под пин бара или чакаща продажба на нивото от 50% на пин бара, тоест на средата на бара. Този вариант е за предпочитане, въпреки че риска при него е по-голям. Но за сметка на това стопа ще бъде по поносим.

EURCAD

EURCHF – Продажба

Екшън прайс сигнал в тази зона ще ми даде увереност за влизане в къса позиция. Въпреки всичко, движението на горе беше силно през цялата седмица и е възможно само да коригира до 1.1260 и да продължи силното възходящо движение. Затова първоначално ще се опитам да влезна в къса позиция, за да хвана корекцията на долу и после в зоната на 1260 ще търся възможност за дълга позиция. Пробива на 1260 ще ми даде основание да оставя сделката отворена до следващото ниво от 1220.

EURCHF
EURCHF

USDJPY

Още един инструмен за наблюдение. Пробив на горе ще ни даде основание да влезем в дълга позиция при корекцията обратно до нивото. И хубав пин бар в зоната ще ни даде основание пък да влезем в къса позиция.

USDJPY

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.