Прогнози за Форекс Пазара за 15-19 Юли 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Преди да започнете новата търговска седмица, можете да погледнете какво имахме за миналата седмица като прогнози и анализи. Това е публикацията от Понеделник, а тази от Сряда.

Получиха се доста добри сделки и извлякохме максимума от седмицата.

Да започваме с новата седмица!

AUDJPY – За наблюдение

Инструментът е на интересно ниво в момента. Посоката, в която ще търсим сделка зависи от това дали ще пробие съпротивата и ще затвори над нея днес или тя ще удържи.

AUDJPY
AUDJPY

AUDUSD – За наблюдение

Идентична ситуация с AUDJPY. Инструментът е на ниво на съпротива и трябва да го наблюдаваме как ще я изтъргува. При затваряне над зоната, чакаме корекция обратно до зоната и търсим вход за дълга. Вариант 2 – при ясно изразен екшън прайс сигнал на нивото на зоната, търсим вход за къса позиция.

AUDUSD
AUDUSD

NZDCAD – Потенциална покупка

Пробива наклонената тренд линия и въпреки, че на дневна времева рамка още не е затворил над нея, на 4 часа вече оформи обръщаща формация. Ще наблюдавам за корекция до синята зона и ще търся екшън прайс потвърждение за покупка.

NZDCAD
NZDCAD

NZDUSD – Продажба

Наблюдавайте инструмента в тази зона. Зона на съпротива, която се покрива с 200ЕМА. След като вече е достигната, ще премина на 4 часова времева рамка и ще наблюдавам за сигнал за продажба.

NZDUSD
NZDUSD

Наблюдавам още няколко инструмента и при развитие, ще пусна допълваща публикация към тази.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.