Прогнози за Форекс Пазара за 19-23 Август 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Изтеклата седмица може да се похвали с много успешни сделки. Надявам се и следващата да е същата.

AUDCAD – Продажба

Отново ще търся продажба на този инструмент с началото на новата седмица. Все пак влизане в синята зона е по-добрия вариант за корекция. Ще изчакам да започне лондонската сесия и тогава ще взема решение.

AUDCAD
AUDCAD

AUDUSD – Продажба

Инструментът цяла седмица консолидира. Очаквам едно хубаво подлъгващо движение към синята зона, за да подмамят стадото за дълга позиция. А при хубав пин бар в синята зона ние, разбира се, ще влезем в къса позиция.

AUDUSD
AUDUSD

CHFJPY – Продажба

Страхотен Вътрешен бар, всъщност барове в зоната за корекция. Освен това един от вътрешните барове е и много добър Пин бар. Затваряне на дневния бар под зоната на Барът Майка ще ни активира късата позиция.

CHFJPY
CHFJPY

EURCAD – Продажба

Чудесен Пин бар в зоната за корекция, последван от Вътрешен бар. В Петък инструментът затвори под зоната на барът Майка. С отварянето на пазара тази нощ, ще поставя поръчка Buy Limit на дъното на зоната на конфигурацията Вътрешен бар (под оранжевия правоъгълник)

EURCAD
EURCAD

GBPCAD – Продажба

Цената е в зоната за корекция. Предхожда ни хубав Пин бар в зоната от миналата седмица. Всеки сигнал за слабост ще ни активира късата позиция.

GBPCAD
GBPCAD

USDJPY – За наблюдение

Ще чакам цената да влезе в зоната за корекция и екшън прайс сигнал да ми потвърди продажбата. За сега инструмента е само за наблюдение, но още в началото на новата седмица може да завърши корекцията.

USDJPY
USDJPY

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.