Прогнози за Форекс Пазара за 25-29 Ноември 2019

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Днес искам да започна, като Ви обърна внимание за една нова инициатива, в която се включих. Става въпрос за изграждане на инвестиционен портфейл от акции през Revolut. Повече можете да прочетете, като последвате този линк.

И приключваме краткото отклонение и започваме със седмичният анализ на форекс пазарът.

AUDJPY – Покупка

Цяла седмица цената е в зоната за корекция и се отблъсва на горе. Поставил съм чакаща покупка на 74.035, с таргет 76.35 и стоп 73.95

AUDJPY
AUDJPY

CHFJPY – Продажба

Инструмента беше в рейндж повече от месец, но сега проби зоната на долу. Поставям си аларма в синята зона и когато се върне да я тества, ще го наблюдавам на 4 часа за продажба.

Стопа ще бъда отгоре над зоната, таргета на 108.30 и следващия на 107.80

CHFJPY
CHFJPY

GBPAUD – Продажба

Поставил съм чакаща продажба на 1.8897, стоп на 1.9035, таргет на 1.8505. В зависимост от риск мениджмънта Ви, стопа е желателно да е над върха.

GBPAUD
GBPAUD

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.