Прогнози за Форекс Пазара за 13-17 Януари 2019

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Благодаря Ви приятели за всички писма, които получавам. Ще се вслушам във Вашите желания и ще направя абонаментната част тук, на български език. Сайта crypto-advice.eu ще остане изцяло за чуждоезичните ни клиенти. От този момент нататък и тук вече има абонаметна част, която ще продължи да бъде на чист български език. В нея са обединени Моите сделки на Форекс пазара, Моите сделки на Крипто пазара и Моя портфейл от акции през Револют. Можете да прочетете повече за това тук. Разбира се, тук цената ще е много по-ниска – само 8,25 Евро на месец за всички услуги заедно.

CHFJPY – Покупка

Цената завърши корекцията си. Всяко коригиране до зоната на графиката ще бъде повод за покупка.

CHFJPY 2020-01-13 at 8.38.51
CHFJPY 2020-01-13 at 8.38.51

EURCAD – Продажба

Инструмента продължава своята корекция. Чакаме го да влезе в зоната за корекция и търсим екшън прайс сигнал за продажба.

EURCAD 2020-01-13 at 8.41.18
EURCAD 2020-01-13 at 8.41.18

NZDCHF – Покупка

Цената явно завърши своята корекция и всеки екшън прайс сигнал за покупка ще бъде причина да влезем в дълга позиция.

NZDCHF 2020-01-13 at 8.45.53
NZDCHF 2020-01-13 at 8.45.53

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. Там публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.