АбонаментЦена 
Free Registration Безплатно Избери

Сигналите ни са базирани основно на две течения във Форекс търговията!

*** Към настоящия момент няма активни абонаменти и всичката информация на сайта е безплатна и я предоставям за лично ползване на всеки един от Вас, моите приятели, които са посетили уеб сайта ми!

Trend Following Signals

Случвало ли ти се е, да не знаеш в коя посока е тренда?

Случвало ли ти се е да търгуваш срещу тренда?

… да затвориш прекалено рано или да държиш прекалено дълго дадена сделка?

Трендовата теория дава решение именно на тези проблеми!

Търговията в посока на тренда е една от най-сигурните и печеливши стратегии на Форекс.

За да разбереш същността на Trend Following Signals, първо трябва да щтрихирамe основите на системата, а те залягат дълбоко във фундаменталната теория за трендовия анализ. Допълнение към тренда са нивата на подкрепа и съпротива, които ти казват къде институционалните тейдъри пласират своите ордери.

Какво е Тренд?

Най-общо казано тренд е насочено движение на цената на даден финансов инструмент.

Що се отнася до посоката, трендовете биват

  • Възходящ – Възходящ тренд (uptrend, bullish trend) имаме когато всеки следващ връх (максимум) е по-висок от предишния и всяко следващо дъно (минимум) е по-високо от предишното.
  • Низходящ. – Низходящ тренд(downtrend, bearish trend) имаме когато всеки следващ връх (максимум) е по-нисък от предишния и всяко следващо дъно (минимум) е по-ниско от предишното.

Често след, като определено насочено движение (тренд) се е изчерпало, цената запова да се движи „хоризонтално“. Това движение се нарича рейндж или консолидация. Характеризира се с приблизително равни върхове и дъна и при него важат различни правила за търговия.

Според времетраенето, разграничаваме три вида тренд, а именно: дългосрочен, средносрочен и краткосрочен.

Най-важно при трендовата търговия е, да идентифицираш главния (дългосрочния) тренд, и сделките да бъдат съобразени с него. Тренда от по-висока времева рамка, по-рядко променя посоката си и следователно сделките в неговата посока имат по-голям шанс за успех.

Какво е VSA?

Повечето трейдъри в световен мащаб познават два широко разпространени подхода за анализ на Форекс пазара. Това са именно фундаменталния и техническия анализ. Всеки анализ използва различни методи. Най-общо казано фундаменталният се занимава с въпроса защо нещо на пазара ще се случи.  Техническият анализ по-скоро отговаря на въпроса кога ще се случи.

VSA e трети подход, който съчетава най-доброто от техническия и фундаменталния анализ . Той отговаря едновременно на въпросите “защо” и “кога”.

Защо работи VSA?

Най-надеждният начин за печалба на финансовите пазари, е когато знаеш какво правят големите пазарни участници – централни банки, търговски банки, правителствени фондове и други големи финансови институции. Това са основните участници на пазарите, които определят потоците от ордери и поради една или друга причина движат пазара в определена посока. Техните  действия са със спекулативен или търговски характер, а ресурса, с който разполагат е неограничен.

Когато големите пазарни участници се включат на пазара, той показва голям обем на търговия и обратно, когато обема на пазара е нисък, то по-скоро “големите пари” се въздържат от търговия.

От тук следва да сe направи извод, че за да разбереш какво правят “големите играчи”, не е достатъчно да гледаш само графиката, а трябва да следиш ценовото движение заедно с обема на търговия.

Казано накратко…

VSA е единственият начин наистина да се разбере защо и какво се случва на пазара. Простото разбиране на основите на този метод е в състояние да увеличи ефективността на твоята търговия като професионален трейдър.

Търгувай заедно с големите играчи, а не срещу тях – и винаги ще бъдеш на печалба!

Защо да изберете нас?

ОПРОСТЕНОСТ

Единствените усилия, които се изискват от Вас, са след получаване на сигнала за търгуване, да отворете позицията във Вашата графика в МТ4 и да следвате стриктно нашите инструкции.

Ние ще Ви казваме кога и къде да слагате Стоп, ние ще Ви казваме кога и къде да го местите и ние ще Ви казваме кога да затваряте позицията.

Това е!

Нищо повече!

Сега опитайте и Вие!

Сега опитайте и Вие!

АбонаментЦена 
Free Registration Безплатно Избери