Защо да се абонирате за моите услуги?

Накратко, защото на една символична цена без прецедент в България (а и не само) получавате анализи за всички финансови пазари – фондови борси, Форекс и крипто. Към тях ще разполагате с детайлна информация за следени потенциални инструменти за вход, сключени търговски сделки с вход, стоп и таргети, както статистика на успеваемостта и непрекъснати консултации. А в търговските среди обмяната на опит и знания би могла само да допринесе за повишаване ефективността на Вашата търговия.

Какво получавате, след като се абонирате за моите прогнози и анализи:

Ще получавате МОИТЕ ежедневни ФОРЕКС сделки и моят списък за наблюдение за седмицата. Тази част включва ежедневно обновяване на списъка за наблюдение на форекс инструменти и конкретните мои сделки за деня с изчислени вход, стоп и таргет.

Получавате достъп до МОЕТО ПОРТФОЛИО от АКЦИИ. Ще публикувам моите анализи за подходящи акции за покупка, мониторинг на закупените вече акции и допълнително ще Ви държа в течение за всяка промяна по акциите, които притежаваме. Тоест, цялостно менажиране на портфолиото – предложения за закупуване, задържане, добавяне или продаване на актив.

Цената на абонаментния план е 99.00€ на година, което се пада само 8.25€ на месец. Но за тези от Вас, които се интересуват само от Форекс, имаме месечен план на стойност 12.90 € на месец.

Защо да изберете моя Форекс анализ?

С моя ежедневен Форекс анализ бихте могли да повишите ефективността на Вашата търговия като професионален търговец!  Комбинацията от следващ тренда анализ и VSA прави нашия седмичен Forex анализ толкова уникален и печеливш! Детайлна информация може да откриете от този линк. А ако искате да го четете всяка седмица, трябва да предприемете действие сега и да станете член на нашата общност.

Защо да изберете моя Анализ за Инвестиции в Акции?

В тази област работя заедно с екип от анализатори и сме част от общност, в която хората търгуват ежедневно, за да управляват успешно своите портфейли. Докато някои от резултатите могат да бъдат отдадени на късмет, по-голямата част от тях се основава на база от познания, добри навици и опит. Но най-вече на задълбочен анализ на състоянието на компаниите. Научете още тук.

Започнете да търгувате в синхрон с „Умните пари“ сега!

А ако вече сте решили да направите регистрация, но имате нужда от съдействие, моля погледнете набързо тази публикация 🙂

Всички услуги на един абонамент

99.00 Евро за 1 година!

Абонамент Само за Форекс сделките

12.90 Евро за 1 Месец!