Инвестиционен Портфейл в Акции

Инвестиционен Портфейл в Акции

Моята първа страст в началото на новото хилядолетие не беше форекс, а беше търговията с акции. Изцяло фундаментален анализ на компаниите и взимане на решение за покупка, с помощта на техническия анализ. Но в онези години беше много трудно реалното закупуване на акции за хора като нас. Затова и фокуса ми постепенно се измести към форекс търговията.

От днешна гледна точка, обаче, нещата вече не стоят така. Все повече брокери предоставят реална търговия с акции и то през достъпни  платформи. Както и повечето от Вас вече сигурно знаят, има опци да се закупи и минимална част от акция за 1 долар. Нещо нечувано до сега!

И тъй като аз вече имам портфейл от акции  в eToro ще продължа да използвам него поради ред причини.

И така, стигаме до момента какво представлява услугата, която предлагаме?

Инвестиции в Акции

Търговията с акции е бизнес, който като всеки друг носи отговорност, разходи, загуби, несигурност, стрес и риск. Като търговец на акции, Вие по същество сте собственик на малък бизнес и трябва да направите своите проучвания и стратегии, за да увеличите максимално потенциала си.

Очаквайте, че за да се научите как да търгувате и инвестирате в акции ще ви трябват минимум 2 или 3 години период от време с изготвянето на фактически анализи и тестването на стратегии с демо акаунти. Периодът е подобен на периода, прекаран в колеж или в университет, ако искате да започнете кариера и да постигнете целите си.

Понякога, обаче, нещата изглеждат по-лесно на думи и на хартия, отколкото да се направят на практика, като например да гледате стойността на портфейла Ви да пада рязко и все още да имате желязната сила и волята да се съпротивите да натиснете бутона за продажба. 

Защо, обаче, трябва да преминавате през всичко това, ако искате да сте успешни на фондовите пазари? Вероятно едно от най-добрите решения може би е да се присъедините към общност на съмишленици инвеститори на фондовите пазари, хора с вашите интереси, с които да обменяте информация и да дискутирате идеите си.

Ние можем да Ви предложим нашата помощ и да станете член на общността ни за борсови инвестиции!

Защо да изберете нашите Stock Investment Анализи?

Аз и целият екип на Toskov.com сме част от общност, в която хората търгуват ежедневно, за да управляват успешно своите портфейли. Резултатите се основават на база от познания, добри навици и опит. 

Ние ще направим заедно с Вас стабилно портфолио за дългосрочни инвестиции (с минимум 5-годишен период). Това портфолио за инвестиции в акции ще бъде изградено с помощта на доверен брокер, който Вие сте избрали сами. Ние държим портфейлите си в eToro , които освен че са надежден партньор, предлагат широко достъпни и удобни за потребителя платформи.

Ще имате 24/7 достъп до всички закупени акции в нашето портфолио и нашите съвети какво да правите с тях. Ще получавате информация няколко пъти месечно какви акции да купувате. В момента сме се съсредоточили основно върху търговия на американски акции, но с потенциал всеки следващ момент да ги надградим и към европейските фондови пазари. Ще следим за Вас всички предложени акции и ще Ви кажем кога да добавите повече, кога да задържите и кога да продадете акциите.

Ще получите информация за това каква цена или ценови рейндж за покупка на акциите да наблюдавате и от коя дата можете да търгувате Вашите акции.

И ако всичко споменато по-горе звучи перфектно и искате да го четете всяка седмица, трябва да предприемете действия тук и да станете член на нашата общност.

Най-хубавата част е, че не става въпрос за някакви грандиозни инвестиции. Можете да си определите някакъв месечен бюджет, например 100$, и да инвестирате този бюджет спрямо нашите прогнози и анализи.

Аз, лично, ще се ангажирам с избора на акции, фундаментален анализ на компаниите и разбира се, последващо следене на целия портфейл.

Като допълнение и като гаранция ще закупувам всяка предложена от мен акция. Цената за абонамент е изключително символична – само 99.90€ на година!

ТАКА ТАКСАТА ВИ ЗА ВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ 99.00 ЕВРО НА ГОДИНА, без значение кога и с колко ще я увеличавам с времето!