Инвестиционен Портфейл в Акции

Инвестиционен Портфейл в Акции

Моята първа страст в началото на новото хилядолетие не беше форекс, а беше търговията с акции. Изцяло фундаментален анализ на компаниите и взимане на решение за покупка, с помощта на техническия анализ. Но в онези години беше много трудно реалното закупуване на акции за хора като нас. Затова и фокуса ми постепенно се измести към форекс търговията.

От днешна гледна точка, обаче, нещата вече не стоят така. С масовото навлизане на Revolut в България, всеки може да закупи акции на повече от 450 компании към настоящия момент. И това е само началото, обещанието на финтех компанията е, тази бройка да нараства непрекъснато. Както и повечето от Вас вече сигурно знаят, има опция да се закупи и минимална част от акция за 1 долар. Нещо нечувано до сега!

И тъй като аз вече имам портфейл от акции в Revolut, взех решение да предложа като услуга на моите клиенти изграждане на портфейл от акции през Револют.

Повече за Revolut можете да прочетете на тази статия.

Инвестиции в Акции
Инвестиции в Акции

Какво представлява Revolut?

Карта Revolut
Карта Revolut

Revolut – Алтернатива за Дигитално Банкиране

Какво ще кажете за безплатен трансфер на пари до всяка точка на света? Или пък безплатно теглене от банкомат?

Или безплатна обмяна на валута, без скрити такси? Вече имаме решение и за това!

А може би закупуване на Акции и изграждане на реално Инвестиционно Портфолио?

Представяме Ви нашият нов партньор в дигиталното банкиране – Revolut.

Повече можете да разберете като последвате този линк или директно да се регистрирате.

И така, стигаме до момента какво представлява услугата, която предлагаме?

Инвестиции в Акции през Revolut

Търговията с акции е бизнес, който като всеки друг носи отговорност, разходи, загуби, несигурност, стрес и риск. Като търговец на акции, Вие по същество сте собственик на малък бизнес и трябва да направите своите проучвания и стратегии, за да увеличите максимално потенциала си.

Очаквайте, че за да се научите как да търгувате и инвестирате в акции ще ви трябват минимум 2 или 3 години период от време с изготвянето на фактически анализи и тестването на стратегии с демо акаунти. Периодът е подобен на периода, прекаран в колеж или в университет, ако искате да започнете кариера и да постигнете целите си.

Понякога, обаче, нещата изглеждат по-лесно на думи и на хартия, отколкото да се направят на практика, като например да гледате стойността на портфейла Ви да пада рязко и все още да имате желязната сила и волята да се съпротивите да натиснете бутона за продажба. 

Защо, обаче, трябва да преминавате през всичко това, ако искате да сте успешни на фондовите пазари? Вероятно едно от най-добрите решения може би е да се присъедините към общност на съмишленици инвеститори на фондовите пазари, хора с вашите интереси, с които да обменяте информация и да дискутирате идеите си.

Ние можем да ви предложим нашата помощ и да станете член на общността ни за борсови инвестиции!

Защо да изберете нашите Stock Investment Анализи?

Аз и целият екип на crypto-advice.eu сме част от общност, в която хората търгуват ежедневно, за да управляват успешно своите портфейли. Резултатите се основават на база от познания, добри навици и опит. 

Ние ще направим заедно с вас стабилно портфолио за дългосрочни инвестиции (с минимум 5-годишен период). Това портфолио за инвестиции в акции ще бъде изградено с помощта на Revolut, тъй като освен че са надежден партньор, тяхната платформа е широко достъпна и удобна за потребителя. Ще имате 24/7 достъп до всички закупени акции в нашето портфолио и нашите съвети какво да правите с тях. 

Ще получавате информация няколко пъти месечно какви акции да купувате. В момента Revolut предлага над 450 американски акции, но с потенциал всеки следващ момент да ги надградят и към европейските фондови пазари. Ние ще следим за вас всички предложени акции и ще ви кажем кога да добавите повече, кога да задържите и кога да продадете акциите.

Ще получите информация за това каква цена или ценови рейндж за покупка на акциите да наблюдавате и от коя дата можете да търгувате вашите акции.

И ако всичко споменато по-горе звучи перфектно и искате да го четете всяка седмица, трябва да предприемете действия тук и да станете член на нашата общност.

Най-хубавата част е, че не става въпрос за някакви грандиозни инвестиции. Можете да си определите някакъв месечен бюджет, например 100$, и да инвестирате този бюджет спрямо нашите прогнози и анализи.

Аз, лично, ще се ангажирам с избора на акции, фундаментален анализ на компаниите и разбира се, последващо следене на целия портфейл.

Като допълнение и като гаранция ще закупувам всяка предложена от мен акция. Цената за абонамент е изключително символична – само 99.00 евро на година!