Най-добрият портфолио и дивидент тракер!

• Балансиране на портфолио с 1 щракване: С различни налични категории можете да получите балансирано портфолио, да въведете различни стратегии в едно портфолио, да визуализирате отделно анализи за всяка категория, да ги сравнявате и да правите месечните си покупки.
• Ефективно проследяване: Инструментът улеснява проследяването на ефективността на вашите инвестиция. Можете да сравните рентабилността на вашата инвестиция с индекси като MOEX, S&P 500, NASDAQ и т.н. Той също така ще изчисли различни показатели на портфейла като коефициента на Шарп, за да балансира рентабилността и рисковете във вашето портфолио и да сравнявате различни портфейли.
• Диверсификация на портфейла: Не само можете да видите диверсификацията на портфейла по държави, сектори, класове активи и региони, но и състава на фондовете във вашия портфейл.
• Бърз достъп до индикатори: Вместо да използвате отнемащи време електронни таблици на Excel, можете да използвате Snowball Analytics за бързо проследяване и достъп до инвестиционни индикатори. Той ще ви покаже цялата важна информация, за да ви помогне да разберете реалните си печалби. Можете да видите общата инвестирана стойност, пасивен доход, текущи притежания и пасивен доход годишно.
• 100+ фондови борси: Със Snowball Analytics е стабилен инструмент за проследяване на акции заедно с анализ на вашия взаимен фонд, ETF и др., като поддържа 100+ големи борси.
• 25+ валути: Можете да добавите наличностите в различни валути, включително USD, SAR, CAD и т.н., и да визуализирате ефективността в местната валута.
• Бързо и лесно импортиране на транзакции и автоматично актуализиране: Услугите позволяват на потребителите да свържат своята инвестиционна сметка с хиляди различни брокерски компании в САЩ, Обединеното кралство, Канада и други страни. Можете също така да управлявате няколко акаунта на едно място и да рационализирате работния си процес.
• Отчитане: Ще получавате отчети на компаниите и тяхното сравнение на графиката по фундаментални показатели. Това ще ви улесни да забележите слабите и силните си страни и да подобрите стратегиите си.
• Адаптивен дизайн: Приложението за портфолио е проектирано интуитивно, така че да можете да управлявате и проследявате портфолиото си навсякъде и по всяко време на мобилните си устройства.
• Portfolio Lab  – е място, където инвеститорите могат да тестват своите инвестиционни идеи, да изградят подходящо инвестиционно портфолио и да оценят ефективността и риска на комбинация от активи.
• Страницата Акции с най-добри дивиденти предлага селекция от компании с най-висок дивидентен рейтинг (>60), които имат среден ръст на изплащането на дивиденти за 5 години от повече от 2%.
Използвайте тази страница, за да намерите най-добрите финансово стабилни компании, изплащащи дивиденти от различни пазари (не само в САЩ, но също и канадски, европейски, азиатски, … акции) – повече от 1300 компании, налични сега.

Партньорството в света на финансовите пазари е изключително ценно. То изисква доверие, стабилност и следване на общи ценности  по пътя към желания успех на различните типове пазари.

Търгуването с крипто валути добива все по-голяма популярност, но все още малка част от трейдърите правилно разпознават и улавят потенциала на ежедневните движения на пазара. Именно затова моят избор за доверен партньор в света на крипто валутите е Crypto Advice.
Екипът от търговци и анализатори улавя всяка вълна на движение на пазара, анализира резултатите и изгражда стратегии с повече възможности за печалба, минимизирайки рисковете.

Crypto Advice оправдава моя кредит на доверие в света на крипто валутите  с точни прогнози, прецизен анализ и оправдан риск на действие. 

*Научи повече за дейността на организацията ТУК.

За да бъдете успешен трейдър, на първо място трябва да търгувате по графиката на „Умните Пари“

На всички е ясно, че българските брокери не предоставят графики с ню йоркски барове на затваряне. А това е изключително важно за всеки от нас.

Друга специфика, която е добре да имаш предвид, са новите законови разпоредби на европейската финансовата регулаторна агенция ESMA.  Тя работи по такъв начин, че затруднява пласирането на пазара на обикновения български потребител, който иска да търгува с малък капитал.

Именно затова съм готов да ти препоръчам двама брокери, с които тези неудобства и рестрикции отпадат: 

  1. Австралийският брокер IC Markets

ПРЕДИМСТВА:

  • IC Markets не взима под внимание разпоредбите на ESMA и дава свобода на всеки европейски гражданин да отвори сметка с по-голям ливъридж. 
  • Този брокер предлага реални ECN сметки, на които може да се търгува с обем от 0.01 лота.

***Ако искаш да следиш моите прогнози и търгуване в тази платформа, направи своята регистрация на: IC Markets

  • Платформа с множество активи: Повече от 5000 инструмента, включително валута, акции, крипто, ETF, индекси и стоки.
  • Търгувайте с „реални“ и CFD акции: Разнообразие от акции, в които да инвестирате. Притежавайте базовите активи или използвайте CFD за прилагане на ливъридж и къси поръчки.
  • Търгувайте с крипто активи: Бързо и лесно добавяне на крипто активи в портфолиото Ви.
  • Изграждане на портфолио, комбинирано от всички налични за търгуване активи: За пръв път в една платформа може да имате портфолио изградено от валута, акции, крипто, ETF, индекси и стоки.

Отвори своя акаунт сега в eToro за инвестиции в акции, крипто, валути, ETF, индекси.

Please Note: {etoroCFDrisk}% of retail CFD accounts lose money. Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.