Партньорството в света на финансовите пазари е изключително ценно. То изисква доверие, стабилност и следване на общи ценности  по пътя към желания успех на различните типове пазари.

Търгуването с крипто валути добива все по-голяма популярност, но все още малка част от трейдърите правилно разпознават и улавят потенциала на ежедневните движения на пазара. Именно затова моят избор за доверен партньор в света на крипто валутите е Crypto Advice.
Екипът от търговци и анализатори улавя всяка вълна на движение на пазара, анализира резултатите и изгражда стратегии с повече възможности за печалба, минимизирайки рисковете.

Crypto Advice оправдава моя кредит на доверие в света на крипто валутите  с точни прогнози, прецизен анализ и оправдан риск на действие. 

*Научи повече за дейността на организацията ТУК.

За да бъдете успешен трейдър, на първо място трябва да търгувате по графиката на “Умните Пари”

На всички е ясно, че българските брокери не предоставят графики с ню йоркски барове на затваряне. А това е изключително важно за всеки от нас.

Друга специфика, която е добре да имаш предвид, са новите законови разпоредби на европейската финансовата регулаторна агенция ESMA.  Тя работи по такъв начин, че затруднява пласирането на пазара на обикновения български потребител, който иска да търгува с малък капитал.

Именно затова съм готов да ти препоръчам двама брокери, с които тези неудобства и рестрикции отпадат: 

  1. Австралийският брокер IC Markets

ПРЕДИМСТВА:

  • IC Markets не взима под внимание разпоредбите на ESMA и дава свобода на всеки европейски гражданин да отвори сметка с по-голям ливъридж. 
  • Този брокер предлага реални ECN сметки, на които може да се търгува с обем от 0.01 лота.

***Ако искаш да следиш моите прогнози и търгуване в тази платформа, направи своята регистрация на: IC Markets

78% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.

  • Платформа с множество активи: Повече от 5000 инструмента, включително валута, акции, крипто, ETF, индекси и стоки.
  • Търгувайте с „реални“ и CFD акции: Разнообразие от акции, в които да инвестирате. Притежавайте базовите активи или използвайте CFD за прилагане на ливъридж и къси поръчки.
  • Търгувайте с крипто активи: Бързо и лесно добавяне на крипто активи в портфолиото Ви.
  • Изграждане на портфолио, комбинирано от всички налични за търгуване активи: За пръв път в една платформа може да имате портфолио изградено от валута, акции, крипто, ETF, индекси и стоки.

Отвори своя акаунт сега!

Специално за всички, които искат да търгуват с крипто валути, съдействам с информация за най-големите и стабилни световни борси, които аз самият използвам.

Binance

Binance
Binance

Coinbase

Coinbase
Coinbase

Crypto.com

Earn---Credit_v2--1-

Bitfinex