Ако следите крипто пазара, значи сте наясно, че сега е най-доброто време за такива инвестиции. Нашия най-голям партньор в тази област е Crypto Advice. Разработили са печеливши и лесни за разбиране сигнали, които Вие можете да приложите в ежедневната си търговия. Сигналите се генерират от екип експерти в търговията с криптовалути с огромен пазарен опит и успешни сделки. Целта на тези сигнали е да се увеличи рентабилността на вашите сделки и да се сведат до минимум рисковете.

И връзка за всички, които желаят да използват английската версия на сайта

За да бъдете успешен трейдър, на първо място трябва да търгувате по графиката на „Умните Пари“

На всички е ясно, че българските брокери не предоставят графики с ню йоркски барове на затваряне. А това е изключително важно за всеки от нас.

Друг проблем в Европа са новите законови разпоредби на ESMA, поради което е трудно за обикновения потребител в България да търгува с малка сметка. Разбира се, има брокери, които заобикалят правилата и позволяват това, но там риска е двоен. Затова препоръчвам австралийския брокер IC Markets. Той не се интересува от разпоредбите на ESMA и всеки европейски гражданин може да отвори сметка с по-голям ливъридж. Друго предимство на този брокер е, че предлага реални ECN сметки, на които може да се търгува с обем от 0.01 лота. За да направите регистрация в този брокер, моля последвайте линка от долу.

(Ако искате да следите моите прогнози и да търгувате по тях, задължително Ви трябва акаунт в IC Markets.)

И сега нещо много специално – ФИНАНСИРАНЕ ЗА ТРЕЙДЪРИ!

Да, правилно прочетохте – финансиране за трейдъри. Предлагам Ви два изпитани хедж фонда, които финансират трейдъри като нас. Единственото условие е да им докажете в рамките на определен период, че можете да търгувате последователно, с премерен риск и системен профит. Това е!

От там нататък парите са от тях, печалбата е за Вас. Прочетете сайтовете и на двете фирми, изгледайте видеата и преценете дали това е за Вас. Но, ако сте успешни трейдъри и просто не искате да търгувате с Ваш капитал, тези фирми са за Вас. Аз управлявам акаунти и на двете места и затова мога да гарантирам, че изплащат печалбата според упоменатия план.

Ако се интересувате от търговия на Форекс пазара с чужди пари, този фонд е за Вас.

Търгувате с техните пари, а разделяте печалбата на половина.

Фонда се казва The5%ers и са израелци.

Другия фонд, на който трябва да обърнете внимание, е чешкия фонд FTMO

При него условията са още по – добри, печалбата се разделя 70% / 30% за Вас.

Повече за тях можете да прочетете от тук.

За всички желаещи да търгуват крипто активи, отдолу са линкове за регистрация към най-големите и сериозни борси в света. Аз лично ползвам само тях и не експериментирам с други, малки борси.

Binance

Binance
Binance

Coinbase

Coinbase
Coinbase

Cryptopia

Cryptopia
Cryptopia