Инвестиции в Акции и Портфейл от Акции

Търговията с акции е бизнес, който като всеки друг носи отговорност, разходи, загуби, несигурност, стрес и риск. Като търговец на акции, вие по същество сте собственик на малък бизнес и трябва да направите своите проучвания и стратегии, за да увеличите максимално потенциала си.

Разбира се, че за да се научите как да търгувате, ще ви трябват минимум 1 или 2 години период от време с изготвянето на фактически анализи и тестването на стратегии с демо акаунти. Периодът е подобен на периода, прекаран в колеж или в университет, ако искате да започнете кариера и да постигнете целите си.

Понякога, обаче, нещата изглеждат по-лесно на думи и на хартия, отколкото да се направят на практика, като например да гледате стойността на портфейла ви да пада рязко и все още да имате желязната сила и волята да се съпротивите да натиснете бутона за продажба.

Защо, обаче, трябва да преминавате през всичко това, ако искате да сте успешни на фондовите пазари? Вероятно едно от най-добрите решения, може би, е да се присъедините към общност на съмишленици инвеститори на фондовите пазари, хора с вашите интереси, с които да обменяте информация и да дискутирате идеите си.

Аз мога да Ви предложа моята помощ и да станете член на общността ни за борсови инвестиции!

Защо да изберете моя Анализ за Инвестиции в Акции?

В тази област работя заедно с екип от анализатори и сме част от общност, в която хората търгуват ежедневно, за да управляват успешно своите портфейли. Докато някои от резултатите могат да бъдат отдадени на късмет, по-голямата част от тях се основава на база от познания, добри навици и опит. Но най-вече на задълбочен анализ на състоянието на компаниите.

Ние ще направим заедно с Вас стабилно портфолио за дългосрочни инвестиции (с минимум 5-годишен период). Това портфолио за инвестиции в акции ще бъде изградено с помощта на Revolut, тъй като освен, че са надежден партньор, тяхната платформа е широко достъпна и удобна за потребителя. Ще имате ДОСТЪП 24/7 до всички закупени акции в нашето портфолио и нашите съвети какво да правите с тях.

Ще бъдете информирани няколко пъти месечно кои акции са налични в Revolut за покупка. В момента Revolut предлага над 450 американски акции, но с потенциал всеки следващ момент да ги надградят и към европейските фондови пазари. Ние ще следим за Вас всички предложени акции и ще Ви кажем кога да добавите повече, кога да задържите и кога да продадете акциите.

Ще получите информация за това каква цена или ценови рейндж за покупка на акциите да наблюдавате и от коя дата можете да търгувате вашите акции.

И ако всичко споменато по-горе звучи ви перфектно и искате да неограничен достъп до тази информация, трябва да предприемете действия сега и да станете член на нашата общност.

Станете богат инвеститор сега!