Това е секциятата, посветена на форекс прогнози и анализи с конкретни сделки и предложения. Те представляват моето виждане на пазара за период от около седмица напред. Вече имам и секция, в която публикувам и дневни прогнози за търгуване с конкретна цена за вход, стоп и таргет. Ако Ви харесват тези анализи и прогнози, не забравяйте да се абонирате в дясно за получаване на съобщение по електронната поща за нови публикации.

И не забравяйте, че Всеки професионален трейдър работи на платформа с Ню Йоркска графика. Разминаването с платформите на българските брокери е доста драстично и просто няма как да четете графиката правилно, ако не виждате това, което виждат „Умните Пари“. Затова отново Ви приканвам да си откриете сметка в един от най-добрите международни брокери – IC Markets. Брокерът е абсолютно доказан и аз лично го ползвам вече няколко години. За да направите регистрация, просто последвайте този линк.

Любимата ми акция за месеца – American Tower Corporation (AMT)

Любимата ми акция за месеца – AMT
American Tower Corporation (AMT)

– REITs са най-зле представящият се сектор от началото на годината, но аз вярвам, че катализаторите за възстановяване все още предстоят.
– Ключовият момент е кога лихвите ще паднат, което се очаква през май или юни.
– Вярвам, че вероятността за намаляване на лихвения процент с поне 25 базисни пункта до юни е 100%, което ще увеличи акциите на REITs.
– AMT е добре управляван бизнес, който трябва да продължи да расте с атрактивен темп през идните години.

Любимата ми акция за месеца – OBDC

Любимата ми акция за месеца – BLUE OWL CAPITAL CORP (OBDC:US)

Най-актуални REITs в момента и 3 Имотни Тръста, подходящи за покупка

Докато изследваме водещите REITs, в които да инвестираме, е от съществено значение да разгледаме как поведенческите пристрастия в инвестиционните решения често водят до възможности за импулс.

Realty Income: Любимият ми високодоходен REIT на пазара днес

Ако искате да инвестирате в недвижимите имоти без да купувате имот, ако искате да получавате постоянни дивиденти и растеж на вашия портфейл, ако искате да имате спокойствието на стабилните доходи и нисък риск, то Realty Income (O) е компанията за вас. Realty Income един от най-големите и най-успешни REIT (Real Estate Investment Trust) на света, който има богата портфейл от имоти.

Пивота на Фед: Какво трябва да знаят инвеститорите

Пивота на Фед: Какво трябва да знаят инвеститорите. Анализ и прогнози свързани с икономиката и финансовите пазари. Информация за рестрикциите на Фед, прогнози за растежа на икономиката, данни от различни икономически модели и очаквания на инвеститорите. Основните ключови думи от текста включват Фед, рецесия, растеж, пазар на акции, печалби, оценки, хеджиране и управление на риска.

Купете тези 3 евтини дивидентни аристократа и се пенсионирайте в разкош

Купете тези 3 евтини дивидентни аристократа и се пенсионирайте в разкош

Не се вълнувайте твърде много от икономическия бум в момента

Последните икономически данни бяха изключителни, което доведе до възходящо рали на фондовия пазар в САЩ.

Меко приземяване или рецесия през 2025 г.? Ето какво трябва да знаете

Меко приземяване или рецесия през 2025 г.? Всичко, което трябва да знаете по този въпрос и още много информация по темата!

Какво означава за APPLE корекцията от 200 милиарда

Какво означава за APPLE корекцията от 200 милиарда и какво следва от тук нататък. Ще възстанови ли растежа си или не.

3М – възможността от намаляване на дивидента с 20% до 50% е почти неизбежна

3М – възможността от намаляване на дивидента с 20% до 50% е почти неизбежна. И това вероятно ще се случи в най-кратки срокове

Вероятно рецесията идва – кое е най-доброто пристанище при тази буря?

Вероятно рецесията идва – кое е най-доброто пристанище при тази буря?   Wide Moat Dividend Aristocrats: Най-доброто пристанище по време на буря Къд сме в момента? Рецесията вероятно ще започне в рамките на пет седмици до пет месеца, независимо какво ще се случи с драмата с тавана на дълга в щатите. Икономистите очакват най-леката рецесия (more…)

Какво причини кризата на SVB

Какво причини кризата на SVB Как само паднаха силните на деня! SVB беше банка, която процъфтяваше след спекулативния балон, предизвикан от стимулите след пандемията и след това избухна грандиозно за няколко дни. В своя пик това беше банка с 45 милиарда долара стойност с цена от 755 долара на акция, а сега в понеделник акциите (more…)