Дневен анализ на криптовалути 06.02.2024

 

Etherium проявява признаци на намаляваща инерция, както се наблюдава при последните движения на цените. Активът, който отдавна се счита за гръбнака на децентрализирания финансов сектор, е изправен пред ключов момент, който може да определи неговата траектория за следващите седмици. Цената е в низходящ тренд, доближавайки се до местната 26-дневна EMA. Това ниво, в момента близо до $2,465, е критично. Aко Ethereum не успее да задържи тази линия, може да го видим надолу, за да тества по-значимата 50 EMA, която стои около нивото от $2,300.

26 EMA служи като краткосрочен измерител на настроението и пробивът му може да сигнализира за липса на незабавна възходяща подкрепа. Ако това ниво не успее да подейства като трамплин за възстановяване на цената, следващата спирка на Ethereum наистина може да бъде 50 EMA. Пробив под тази дългосрочна пълзяща средна потенциално може да отвори вратите за тест на по-ниски нива на подкрепа, подчертавайки необходимостта инвеститорите да се подготвят за по-голяма волатилност. 

Прочетете последната ни статия със списъка от акции подходящи за покупка в момента!!!

Solana разработва фин, но потенциално основен модел на графиката. Активът проследява бавен и стабилен възходящ канал, формация, която предполага контролиран и последователен възходящ тренд. Този модел, характеризиращ се с по-високи дъна и по-високи върхове, съдържащи се в две успоредни линии на тренд, говори за потенциал за продължаващ растеж. Значението на този модел се крие в инерцията, която може да осигури за SOL. Ако ценовото действие остане силно в горната половина на канала и особено ако оспори горната тренд линия, можем да видим Solana да пробие и да се впусне в по-агресивно рали.

Такъв бичи сценарий вероятно ще бъде подкрепен от увеличен обем на търговия и положителни развития в екосистемата на Solana, като стартиране на нови проекти или актуализации, които подобряват производителността на мрежата. Непосредствената местна съпротива е около $55 и уверен тласък отвъд това може да потвърди възходящите настроения. Обратно, ако цената на Solana падне под долната граница на канала, около $48, това може да означава, че мечи разказ се налага.

Bitcoin / Dollar

Биткойн/долар в рамките на деня: възходящ тренд

Пивот пойнт: 42350$.

Моите предпочитания:Възходящо движение, докато 42350$ е подкрепа.

Алтернативен сценарий: Под 42350$ очаквам нива от 41650$ и 41230$.

Ethereum / Dollar

Етер/долар в рамките на деня: възходящ тренд

Пивот пойнт: 2294$.

Моите предпочитания: Възходящо движение , докато 2294$ е подкрепа.

Алтернативен сценарий: Пробивът надолу от 2294$ би довел до нива 2252$ и 2226$.

Litecoin / Dollar

Лайткойн/долар в рамките на деня: възходящ тренд

Пивот пойнт: 67.0$.

Моите предпочитания: Възходящо движение , докато 67$ е подкрепа.

Алтернативен сценарий: Под 67.0$ очаквам нива от 65.8$ и 65.1$.

За въпроси и коментари се обръщайте към мен на тел. 0899154909  или през контактаната форма на www.toskov.com

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи

 

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.