Прогнози за Форекс Пазара за 22-26 Юли 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

На вън става все по-горещо и все по-трудно за нас да се концентрираме. Навлизаме в най-трудния период за форекс пазара за годината.

Времето е горещо, на никой не му се работи, пазарите са много „тънки“. Заради ниското ликвидност, водеща до голяма волатилност, бъдете изключително прецизни при изчисляване на обема и риска на всяка ваша сделка.

Относно прогнозите за миналата седмица единствено NZDCAD изтъргувах. Всички останали остават в режим на наблюдение и няма да се спирам на тях в таз-седмичната прогноза. Прочетете и разгледайте скрийншотовете отново. Така, да видим сега какво имаме за тази седмица…

CADCHF – Дълга позиция

Инструмента е в зоната за корекция, преминете на 4 часа и търсете сигнал за вход

CADCHF
CADCHF

CADJPY – Покупка

Инструмента е готов за покупка.

CADJPY
CADJPY

EURAUD – Продажба

Продължава низходящото движение. Чакаме корекция до зоната 1.6000-1.6400. Там търсим сигнал за продажба

EURAUD
EURAUD

EURJPY – За наблюдение

Инструмента проби триъгълника както и очаквахме. В момента формира двойно дъно и очаквам корекция на цената отново до зоната на триъгълника. Там ще търся сигнали за нова продажба.

EURJPY
EURJPY

EURNZD – Продажба

Продължава силното движение на юг. Чакаме задължително корекция до зоната 1.6730-1.6760. Там ще търсим на 4 часа сигнал за продажба. Това едва ли ще стане тази седмица, затова инструмента е по-скоро за наблюдение.

EURNZD
EURNZD

GBPAUD – Продажба

Чакаме да завърши корекцията и в зоната 1.7850-1.7880 търсим сигнал за продажба.

GBPAUD
GBPAUD

NZDUSD – Покупка

Това е инструмент от миналата седмица, но определено за сега обърна посоката. Ще го наблюдаваме как ще реагира в зоната за корекция и дали ще ни даде сигнал за покупка.

NZDUSD
NZDUSD

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.