Потенциални форекс сделки за 05 септември 2019

Здравейте отново!

От началото на седмицата следя еврото и паунда и мисля, че наближават момента, в който трябва и вие да им обърнете внимание. И двата инструмента са близко до зоната за корекция. И двата инструмента са образували стабилна съпротива в тези зони. Ще поставим аларма малко под зоната и ще чакаме и двата инструмента да я достигнат. След това на 4 часа ще търсим екшън прайс сигнал, който да ни даде основание за вход.

EURUSD – Продажба

Идеята ми е да търсим продажба при този инструмент. Както писах по-горе, ще изчакаме да завърши корекцията му. Един път навлезнал в  зоната на съпротивата, минаваме на 4 часова времева рамка. Там ще търсим екшън прайс потвърждение – пин бар, вечерна звезда, вътрешен бар или поглъщане. Този бар или конфигурация от барове ще бъде нашият сигнал. Поставяме чакаща продажба на няколко пипа под него/тях и чакаме пазарът да ни активира поръчката. Ако зоната изпусне, следващата ми аларма е на 1.1110. Всеки екшън прайс сигнал за слабост между зоната на съпротива и нивото от 1.1110 ще бъде и сигнал за мен.

EURUSD
EURUSD

GBPUSD – Продажба

Идентична ситуация като при еврото. Чакаме да достигне зоната на съпротива от 1.2390-1.2410.

GBPUSD
GBPUSD

Пожелавам Ви успешна търговия!

И не забравяйте, че този петък в 15:30 излизат месечните Nonfarm Payrolls и всяко търгуване с USD в този момент е с увеличен риск.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.