Прогнози за Форекс Пазара за 02-06 Септември 2019

Приятели, първо искам да благодаря на всички Ви за огромната подкрепа, която дадохте на Мила. Както вече предполагам разбрахте, парите за първата сесия с химиотерапията са осигурени от здравната каса. Но ние, всички заедно, успяхме да съберем достатъчно пари, ако се наложи да се направи втора сесия. Това ще се разбере на по-късен етап, когато се направят нови изследвания на Мила. Всички събрани пари над необходимата сума, ще отидат дарение за друго дете.

Благодаря на всички от все сърце!!!

Превключвам темата и минаваме на въпроса какво можем да търгуваме тази седмица.

AUDCHF – За наблюдение

Инструмента формира доста стабилна зона на съпротива на дневна графика. Сега ще бъде интересно да наблюдаваме как ще реагира, след като отново влезна в тази зона.

Ще чакам да видя слабост на това ниво, което да ми подскаже да търся къса позиция. Но ако пробие убедително зоната на горе, ще чакам последваща корекция обратно до нея и ще търся тогава дълга позиция. Инструмента го поставяме при инструментите за наблюдение и ще го държим изкъсо следващите дни.

AUDCHF
AUDCHF

CHFJPY – За наблюдение

Инструмента е на много добро место, от гледна точка на нашя анализ. Повечето трейдъри, при пробив на това дъно биха влезли незабавно в къса сделка. Затова и исползвам този инструмент, за да Ви обясня моят начин на мислене. Когато видя такъв пробив, аз поставям инструмента за наблюдение. От тук нататък моите очаквания са следните:

  1. Първи вариант. Цената продължава на долу. Аз маркирам зоната на пробива и слагам аларма малко под нея. Не правя НИЩО, докато цената не се върне да коригира и да тества тази зона на пробив. Когато я достигне, аз минавам на 4 часа и започвам да търся екшън прайс сигнал, който да ми даде основание след това да влезна в къса позиция.
  2. Вариант две. Този пробив се оказва лъжлив. Тогава цената още на следващия ден ще върне обратно над зоната на пробива. Тогава ще имам пълно основание да влезна в дълга позиция поне до горната зона на съпротива. Стопа ще бъде плитък, незабавно под лъжливия бар.

Момента тук е интересен за наблюдение и обучение!

CHFJPY
CHFJPY

EURAUD – Покупка

Вероятно приключване на корекцията. Заради барът в петък, очаквам един хубав лъжлив пробив под зоната, завършващ като хубав пин бар вътре в зоната. Един такъв бар ще бъде моят сигнал за влизане в дълга позиция, незабавно над него. Въпреки всичко, никога не бързайте да влизате в сделка, преди да е затворил барът. Може да се окаже, че пробивът не е фалшив и да е сигнал за обръщане на тренда.

EURAUD
EURAUD

EURGBP – За наблюдение

Абсолютно същата концепция, както при горния инструмент. Или хубав пин бар, даващ ни основание за дълга позиция, или потвърждаване на обръщането на посооката.

EURGBP
EURGBP

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.