Прогнози за Форекс Пазара за 09-13 Септември 2019

Септември се търкаля бързо и вече влизаме във втората му седмица.

За наше щастие волатилността се вдигна и инструментите се раздвижиха. Преминавам към инструментите, които трябва да наблюдавате тази седмица.

AUDCAD – Продажба

Ако прегледате анализите и прогнозите назад, ще забележите, че от както този инструмент влезна в рейндж -9070 до .8880, изтъргувахме няколко къси позиции. В момента имаме възможност за още една. Цената за пореден път не проби нивото от .9050 и за сега остава в рейнджа. Аз лично ще поставя чакаща поръчка на няколко пипа под дъното на петъчния бар. За по-консервативните трейдъри, обаче, препоръчвам да се изчака отварянето на Лондон и тогава да вземат решение какво да правят.

AUDCAD
AUDCAD

AUDCHF – Продажба

Сега, тук момента е интересен. Като цяло, инструмента е още в мечи тренд. Но е възможно да виждаме момента на обръщане на тренда. Какво ще правя лично аз – нивото, на което се намира инструмента в момента е ключово и очаквам цената да се върне да тества зоната около .6640-.6670. След отварянето на Лондон ще търся на 4 часа екшън прайс сигнал за слабост и първо смятам да търгувам къса позиция до долното ниво (.6640-.6670). Ако това ниво удържи и цената се отблъсне от него, ще търся отново екшън прайс потвърждение за влизане в дълга позиция. Като цяло не препоръчвам такъв вид търговия на колеги, които имат малък стаж в нашия бизнес. Но определено препоръчвам наблюдението на този инструмент. Следвайте съветите ми на демо сметка и наблюдавайте какво Ви говори графиката.

AUDCHF
AUDCHF

AUDUSD – Продажба

В началото на август озито проби двугодишно дъно. В момента цената отново е на това ниво. Ще бъде интересно да го наблюдаваме как ще реагира при отварянето на сесията. Тренда е мечи, корекцията изглежда завършена. В петъчния бар има сила и затова няма да бързаме с входа. Надявам се да последва едно хубаво подвеждащо изтласкване нагоре, след което цената да се върне обратно в зоната. Тогава вече ще бъдем по-уверени в нашата къса позиция 🙂

AUDUSD
AUDUSD

EURGBP = За наблюдение

Не е точно моят тип търговия, но си струва да наблюдаваме този инструмент за евентуално отблъскване от тази зона. Не забравяйте да търсите винаги сигнал вътре или около зоната на подкрепа. Този сигнал винаги се изразява във екшън прайс бар или конфигурация. Никога не влизайте в сделка само, защото цената е достигнала някакво ниво на съпротива или подкрепа.

EURGBP
EURGBP

EURUSD – Продажба

Прогнозата ми от онзи ден продължава да е валидна. Моля, прочетете я и следете инструмента. Аз имам къса позиция, която отворих на 50% от пин барът в четвъртък. Петъчния бар ми дава потвърждение. Ако все още не сте отворили къса позиция, не бързайте да го правите незабавно с отварянето на сесията. Или сложете чакаща продажба ва 50% или в средата на барът от четвъртък, или за по-консервативните трейдъри, сложете чакаща продажба на няколко пипа под същия бар.

EURUSD
EURUSD

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Коментари (1)

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.