Прогнози за Форекс Пазара за 23-27 Септември 2019

Септември бързо се изниза и започваме последната му седмица, с която и ще завършим месеца. За тази последна седмица съм подготвил доста интересни прогнози и анализи за форекс пазара. Тук искам да добавя, че четири от прогнозите ми за миналата седмица са все още с активни позиции, които са близо то таргетите. Тоест четири от 6 прогнози се активираха и са все още в движение и на печалба. Йената ще влезе и в таз седмичната ни прогноза, защото се доближава до зоната за корекция и само един от валутните инструменти от миналата седмица не се активира.

Важно: Как се търгуват моите прогози?

Сега преминавам към новите прогнози:

AUDNZD – Покупка

Инструмента направи чудесен пробив на старо и стабилно ниво на съпротива. Очаквам бичото движение да продължи. За целта ще чакам корекция до  1.0730-1.0700. Ще наблюдавам за бичи екшън прайс сигнал за вход в дълга позиция. При пробив на долу, обаче, в същата зона ще търся възможност за продажба.

AUDNZD
AUDNZD

CADCHF – Покупка

Зоната, в която е в момента цената, е играла много пъти ниво или на съпротива, или на подкрепа. Ще наблюдавам този инструмент за екшън прайс сигнал за сила в тази зона и ще търся покупка минимум до 0.7545

CADCHF
CADCHF

 

Ако все още не сте прочели статията ми за Action Price индикатора, сега е момента. Със сигурност ще бъде полезен в търговията Ви.

CADJPY – Покупка

В зоната 80.90-80.70 е вероятно да видим отблъскване на цената и втори тест на зоната около 82. И въпреки, че късата ми сделка от миналата седмица е още активна, нищо не ми пречи да отворя една по-краткосрочна къса, за да обера възможната корекция на цената. Затова в упоменатата зона от 80.90-80.70 ще наблюдавам инструмента и при възможност ще отворя дълга позиция. Ако не ми даде чист сигнал за дълга позиция, просто ще продължа да държа отворена сделката от миналата седмица.

CADJPY
CADJPY

EURAUD – Продажба

Инструмента почти достигна зоната за корекция и веднага влиза в инструментите ми за наблюдение. Ще очаквам в зоната за корекция от 1.6300 – 1.6340 чист екшън прайс сигнал за къса позиция. Като първи таргет ще търся 1.6130, а втори 1.6040-6020.

EURAUD
EURAUD

EURCHF – Покупка?

Дали започва да дава признаци за обръщане на тренда? Или може би просто за по-дълбока корекция? Предстои да видим. За сега просто цената навлезе в краткосрочната зона за подкрепа и аз ще се опитам да се възползвам от това. При хубав сигнал на 4 часа ще имам основание да влезна в дълга позиция поне до 1.10. Имайте едно на ум, че зоната е междинна и ако влезем в дълга позиция ще е срещу основния тренд. Затова бъдете внимателни и добре изчислявайте риска си.

EURCHF
EURCHF

Тази седмица прескачам всички инструменти, свързвани с паунда. От няколкото интервюта, които прочетох с Борис Джонсън, очаквам пълни щуротии от този човек само и само да искара Великобритания без сделка. Направо съм потресен от приказките и лудостта му. Затова ще гледам да се въздържам от всичко, свързано с паунда за сега.

USDJPY – Покупка

Продължавам да наблюдавам йената за завършване на корекцията. Предполагам, че тази седмица ще приключи и ще я наблюдавам за възможност за покупка. Зоната е 107.00 – 106.700

USDJPY
USDJPY

Това са моите форекс прогнози за следващата седмица. Има какво да наблюдаваме и от какво да извлечем полза. Просто имайте търпение и бъдете дисциплинирани. Изчислявайте правилно риска си и не бъдете лакоми. Ако имате някакви въпроси относно моят форекс анализ или моите прогнози, не се колебайте да ги задавате отдолу в коментарите или да ми пишете през контактната форма.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

И не забравяйте да тествате един изключително добър, безплатен инструмент, в помощ на всеки екшън прайс трейдър.

Желая Ви успешни сделки!

Коментари (2)

От миналата седмица единстевно за AUDJPY намерих основание за откриване на позиция.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.