Абонамент само за 8.25 евро на месец (годишно плащане)

Здравей приятели 🙂

Получих страшно много имейли от Вас, моите колеги и последователи и приятели, че не искате да се абонират на английския ми сайт заради езика. Така че бях принуден да направя всичко на български на моя сайт. От днес го пускам официално. Това е линка с обяснение на услугите и регистрация –  тук

И сега само с по няколко думи какво ще публикувам в тази платена секция на сайта:

  1. Ще публикувам всяка моя сделка ежедневно (разбира се, в дните, в които имам сделки). Всяка сделка ще бъде с вход, стоп и таргет. Подчертавам – моя сделка. Тоест, всичко, което публикувам ще бъде търгувано и купувано от мен. Също така ежедневно ще пускам и моя лист с валути за наблюдение. Тоест, инструменти, които са изпълнили повечето от условията ми за сделка и чакам сигнал за вход. Това е страницата на секцията за Форекс.
  2. Втората секция в абонаментната част е секция с прогнози, анализи и сделки за крипто валути. Идеята е същата като на форекс. Конкретни сделки със стоп, таргет и вход. Разбира се, ще бъдат подходящи и за маржин търговия. Тоест ще можете да отваряте, ако желаете и къси позиции. Всички публикации ще бъдат тук.
  3. Най-интересна е секцията Портфейл от Акции през Револют. Там ще публикувам моите фундаментални анализи за покупка на дадена акция. Всяка публикация ще представлява закупена от мен акция. Ще изграждам инвестиционен дългосрочен портфейл от акции и ще го менажирам активно във времето.

Разбира се, ще следим развитието на всяка конкретна сделка, публикувана в абонаментната секция и ще записваме резултатите.

Всичко това е на цена от 8.25 евро на месец.

Мисля, че цената за предлаганите услуги е без прецедент не само в България 🙂

Ако мислите, че би било полезно и интересно за Вас, ще се радвам много да Ви видя там.
Под всяка моя публикация ще можем ежедневно да я коментираме и да отговарям на въпроси.

Избери кой абонамент ти подхожда най-добре сега!

Поздрави,
Николай

п.п. В няколко бързи стъпки как да завършите регистрацията, когато сте готови за нея.

Първо: Натиснете бутона Регистрация в горния десен ъгъл.

Второ: Натиснете бутона Избери

Трето: Попълнете формата Информация за Профила, като не забравите да отбележите, че не сте робот 🙂

Четвърто: Изберете Начин на плащане – Опциите са през PayPal или с Банков превод. Просто маркирайте желания начин от Вас. Ако изберете по Банков път, ще създадете акаунт, но ще имате достъп до абонаментната част след като парите Ви постъпят по банковата сметка.

Пето: Прочетете Правилата и Условията за ползване на сайта и сложете отметка, че сте съгласни с тях.

Шесто: Натиснете бутона за плащане през PayPal (ако сте избрали Банков път – завършете регистрацията и платете сумата по посочената сметка)

Седмо: Системата ще Ви прехвърли в PayPal, където или можете да се логнете във Вашият профил и да платите, или можете да въведете дебитна карта и да платите с нея.

Ами това е :), Избери кой абонамент ти подхожда най-добре сега:

[pmpro_levels]

Ако срещате някакви проблеми с регистрацията, не се колебайте да се свържете с мен директно през контактната форма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.