Прогнози за Форекс Пазара за 10 Януари 2019

Днес публикувам две конкретни сделки, мисля, че имат потенциал и бързам да ги споделя с Вас!

ВАЖНО! Всеки професионален трейдър работи на платформа с Ню Йоркска графика. Разминаването с платформите на българските брокери е доста драстично и просто няма как да четете графиката правилно, ако не виждате това, което виждат „Умните Пари“. Затова Ви приканвам да си откриете сметка в един от най-добрите международни брокери – IC Markets. Брокерът е абсолютно доказан и аз лично го ползвам вече няколко години. За да направите регистрация, просто последвайте този линк.

Можете да погледнете седмичния анализ тук.

EURUSD – търся покупка в момента

Еврото направи нов връх, въпреки, че на голяма графика е в рейндж. Но това не означава, че не можем да извлечем ползи. В момента навлезе в изчислената от мен зона и очаквам екшън прайс сигнал, за да купя. Таргета се вижда на картинката, стопа ще бъде под начертаната зона. Ако пробие зоната надолу, без да ни даде вход, сетапа се проваля.

EURUSD 2019-01-10 at 12.51.22
EURUSD 2019-01-10 at 12.51.22

USDJPY – търся продажба.

Йената достигна определената от мен зона и в момента търся продажба. Стопа е над зоната, таргета е показан. При пробив на зоната нагоре, сетапа се разваля.

USDJPY Shot 2019-01-10 at 12.49.20
USDJPY Shot 2019-01-10 at 12.49.20

 

И отново да напомня: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успех!

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.