Прогнози за Форекс Пазара за 25 Февруари – 01 Март 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Здравейте отново, приятели и колеги.

Приемете моите извинения, че пропуснах да публикувам анализ за миналата седмица. Но явно и такива неща се случват 🙂

Затова, да не губим време и да преминем към форекс анализа и прогнозите за тази седмица.

AUDCAD – продажба

Ози канадац продължава движението си на долу. Ще използвам предходното ниво на 0.9445 и ще го съчетая с наклонената тренд линия. Ако те удържат цената, ще търся къса позиция в тази зона.

AUDCAD
AUDCAD

AUDJPY – продажба

Този инструмент влезна в рейндж в зоната, в която търся продажба. До този момент успя да направи и двоен връх, но преди да пробие наклонената тренд линия, няма да търся продажба. Но при пробив на наклонената тренд линия и затваряне под нея, ще поставя под наблюдение инструмента и при корекция в отбелязаната зона ще търся къса позиция.

AUDJPY

AUDNZD – продажба

Този инструмент показа отказ за пробив на горе, точно в нашата зона. Бих продал веднага при пробива на долу на бара от петък или при корекция на 50% на вътре в този бар. На този момент ще променя графиката на 4 часа и ще търся вход за къса позиция.

AUDNZD
AUDNZD

EURNZD – продажба

Този инструмен е вече готов за продажба. Прекрасен бар за отказ от петък, така че преминаваме на 4 часа и търсим в зоната сигнал за вход.

EURNZD
EURNZD

NZDCHF – продажба

Още е рано за този инструмент, подавам го, за да го сложите при инструментите с аларма. Ще търся къса продажба в зоната на 0.6910.

NZDCHF
NZDCHF

Отново пропускам всички потенциални сделки, свързани с паунд. Не желая да рискувам парите Ви и поне докато не излезе някакво конкретно решение за Брекзит, не мисля да публикувам прогнози за паунд.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки! Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.