Прогнози за Форекс Пазара за 25-29 Март 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Изключително успешна седмица. Дори някой от сделките още са отворени. Надявам се да продължим така и тази седмица.

Вече разбрахте, че моите прогнози не са за интрадей търговия и затова не бързам с публикацията на прогнозата рано в понеделник или неделя вечер. За мен лично най-добрия вариант е да се изчаква в понеделник сутрин отварянето на Лондон и след това да се взема решение как ще се търгува. Затова и вече трябва сте на ясно, че доста често публикувам прогнозите си за седмицата в по-късните часове на понеделника. Това по никакъв начин не ни лишава от някоя сделка, а ни дава увереност в анализа и посоката на действие. И да не губим повече време, а да преминем към анализите и прогнозите.

CADCHF – Продажба

Инструмента направи много хубаво мечо движение. Даде страхотен сигнал за продажба във вторник. Сега вече е време за корекция до синята зона, където ще търся нов вход за къса позиция. Първоначалния ми таргет ще е следващата подкрепа на нивото от 0.7350-60

CADCHF

CADJPY – Продажба

В петък я затворих късата сделка на този инструмент, защото очаквам кореция до синята зона и ще търся нова възможност за продажба. И въпреки всичко 170 пипа само от един инструмент за седмица никак не е лоша сделка. Надявам се тази седмица да повторим успеха тук.

CADJPY

EURCHF – Възможна Продажба

Вмъквам думата Възможно, защото е може би вече изпуснат момента. Въпреки всичко, ако цената отново върне в зоната на 1.1250.1.1260, наблюдавайте инструмента и търсете екшън прайс потвърждение за продажба. Първи таргет е следващата подкрепа.

EURCHF

NZDCAD – Възможна продажба

Ако този бар в момента се окаже фалшив пробив, това ще бъде чудесна възможност за една хубава къса позиция. Изчакайте затварянето на дневния бар, обаче, преди да вземете каквото и да било решение.

NZDCAD
NZDCAD

 

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.