Прогнози за Форекс Пазара за 01-05 Април 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Приключи първото тримесечие на годината. Надявам се всички да са с положителен резултат за този период. Ако все пак не са, остават още три тримесечия, за да се оправи положението 🙂

Последната прогноза можете да прегледате от тук, а ние преминаваме директно към новите прогнози и анализи.

AUDCAD – възможна продажба

Инструментът доближава отново до силна за него съпротива. Най-добрия вариант за вход на това ниво ще бъде голям пин бар на дневна графика. Защото нивото е силно и ако го пробие на горе, ще бъде голямо движение. Затова слагам под наблюдение този инструмент и ще чакам ясно изразен екшън прайс сигнал за вход на къса позиция.

AUDCAD

AUDNZD – продажба

Инструментът е в мечи тренд и достигна нивото на съпротива. Ще чакам да покрие на долу барът от петък. До този момент и W%R ще е пресякъл на долу -20 и ще ми даде основание за вход на къса позиция.

AUDNZD
AUDNZD

CADCHF – Продажба

Мисля, че завърши корекцията и днес ще търся сигнал за отваряне на къса позиция.

CADCHF

CADJPY – Продажба

Очаквам отново корекцията да се изтощи в синята зона. Там ще търся възможност за продажба. Въпреки това, движението на долу може да започне и по-рано, затова наблюдавайте инструмента за екшън прайс сигнал за вход

CADJPY
CADJPY

CHFJPY – Продажба

Търся възможност за продажба от зоната на съпротива, в която е в момента цената.

CHFJPY

EURUSD – Покупка

Сутрешна звезда (Morning Star) в зоната на подкрепа, пресичане на -80 на W%R и Дивергенция. Мисля, че това е достатъчен повод да се търси вход на дълга позиция. Разбира се, решение можем да вземем чак след затварянето на днешния бар!

EURUSD
EURUSD

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.