Прогнози за Форекс Пазара за 03-07 Юни 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

AUDCAD – Продажба

Виждаме, че този инструмент се разви според нашите очаквания. Сега е достигнал нивото за корекция. Имаме и Скрита Меча Дивергенция, която потвърждава на този етап силата на нашето ниво. Сега вече чакаме конкретен прайс екшън сигнал, за да влезем в сделка. Аз лично в този момент от развитието преминавам на 4 часова графика, за да мога да прецизирам входа си.

AUDCAD
AUDCAD

CADCHF – Продажба

Очаквам корекция до синята зона и там ще търся сигнал за вход с къса позиция.

CADCHF
CADCHF

CADJPY – Продажба

Подобна ситуация с предния инструмент. Отново чакаме корекция (никога не гоним цената). При завършване на корекцията, търсим екшън прайс сигнал за вход.

CADJPY
CADJPY

EURGBP – Продажба

Този инструмент изглежда добре и виждам в момента възможност за поставяне на чакаща поръчка за продажба. SELL Stop на 3 пипа под петъчния бар и STOP LOSS на 10 пипа над петъчния бар.

EURGBP
EURGBP

GBPCAD – Покупка до корекцията и след това Продажба

Обикновено не давам препоръки за контриране на тренда, но тук може да се получи добре. Тази сделка е по-рискова от останалите и затова препоръчвам да се внимава.

Първо слагаме чакаща покупка на 1.7140. При активиране я държим отворена докато цената достигне зоната за корекция (синята зона). Там я затваряме и започваме да чакаме сигнал за къса позиция. Ако не желаете да поемете този риск, не влизайте в дългата сделка. Просто изчакайте корекцията до синята зона и там търсете сигнал за вход с къса позиция.

GBPCAD
GBPCAD

NZDCAD – Продажба

Продължаваме да наблюдаваме този инструмент. Все още не е достигнал до зоната за корекция. Сложете си аларма малко под зоната, за да не се пропусне сделката. Вътре в зоната търсим сигнал за вход.

NZDCAD
NZDCAD

Възстанових компютъра и си довършвам статията 🙂

Това са моите прогнози за тази седмица.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.