Прогнози за Форекс Пазара за 24-28 Юни 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

AUDCAD – Покупка

След успешно изтъргувани 230 пипа в посока юг, мисля, че инструментът достигна ниво за корекция. Рядко препоръчвам търговия срещу тренда, но тази корекция очаквам да бъде между 80 и 100 пипа, така че си заслужава да се опита. Стопа е плитък, веднага под дъното, таргет в зоната 0.9215-0.9230

AUDCAD
AUDCAD

CADJPY – Вероятна продажба

Този инструмент го давам само за наблюдение. Тренда е мечи, имаме хубав равнобедрен триъгълник. Очакваме пробив на триъгълника, за предпочитане на долу.

CADJPY
CADJPY

EURAUD – Възможност и в двете посоки

Инструментът се на много силно ниво и формира Вътрешен бар. Заради нивото, на което се намира, са възможни сценарии и в двете посоки. Затварянето на дневен бар извън Вътрешния бар ще означава вход в съответната посока на затваряне.

EURAUD
EURAUD

EURJPY – за наблюдение

Още един триъгълник за наблюдение. Сложете и този инструмент за наблюдение и вижте как цената ще се държи в нивата на триъгълника. Силно место за отблъскване на цената може да бъде двойното ниво 122.62. Пробивът над него означава да изчакаме обратен тест до нивото и да влезем с дълга позиция. От друга страна, удържането на това ниво и екшън прайс свещ ще ни даде повод за вход с къса позиция.

EURJPY
EURJPY

USDCAD – продажба

Затварянето на бара в Четвъртък потвърди и посоката на долу. Цената се мушна е под 200 ЕМА. Очаквам корекция до зоната от 1.3290 – 1. 3300. Там ще търся екшън прайс сигнал за продажба.

USDCAD
USDCAD

Това са моите прогнози за последната седмица на Юни 2019. Лятото е възможно да не съм много редовен с публикуването на ежеседмични прогнози и се надявам да ме извините за това. Но обожавам да ходя до морето за уикенда 🙂 Ще се опитам в Понеделниците да правя публикации, ако съм пропуснал Неделите. Но въпреки всичко може да се случи да пропусна. Така че се извинявам предварително и Ви пожелавам едно прекрасно лято, което всъщност вчера започна официално 🙂

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.