Прогнози за Форекс Пазара за 01-05 Юли 2019

Първата седмица на месец Юли и всички са на море. Но ние трейдърите сме на своя трейдинг пост!

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

AUDCAD – Продажба

Миналата седмица търгувахме този инструмент на контра срещу тренда и в интерес на истината изкарахме някой и друг пип. Но е време да започнем да гледаме пак по посока на тренда. Цената почти стигна до зоната за корекция и аз започвам да търся къси позиции.

AUDCAD
AUDCAD

AUDUSD – Продажба

Изключително силна зона на съпротива и поглъщане. Аз съм с  къса позиция на този инструмент.

AUDUSD
AUDUSD

CADCHF – възможна продажба

Цената е в зоната на съпротива. Ако днешния бар се върне обратно под зоната, на 4 часа ще търся продажба. Все още не е готов за търгуване и го давам само като инструмент за наблюдение.

CADCHF
CADCHF

EURJPY – възможна продажба

Още един инструмент за наблюдаване. Цената за сега се връща обратно в триъгълника и се опитва да се мушне под съпротивата, която се превърна в подкрепа. Ако днешния бар затвори обратно вътре в триъгълника, това за мен ще е повод за слабост и ще влезна в къса сделка поне до дъното на триъгълника.

EURJPY
EURJPY

GBPNZD – продажба

Имаме формация, която ни потвърждава, че посоката на тренда вече е на юг. Сега ще чакам корекция до синята зона и ще търся потвърждение за къса позиция.

GBPNZD
GBPNZD

*** Продължение на прогнозите

Това са моите прогнози за началото на Юли 2019. За тези от Вас, които вече сте на почивка – весело изкарване и да си починете добре.

За всички останали – успешен трейдинг 🙂

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.