Прогнози за Форекс Пазара за 12-16 Август 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Топло е и сигурно не Ви се седи на компютъра. Но за тези от нас, за които това е основна работа, просто нямаме друг избор.

Затова и преминавам към анализа ми за следващата седмица.

AUDCAD – Продажба

Всъщност, ако комбинацията на това ниво от пин барът в Четвъртък и потвърждаването му в Петък се беше случило в Понеделник и Вторник, вече щях да съм в сделка. Но заради края на работната седмица пропуснах този вход. В Понеделник ще наблюдавам как ще се развие цената и ще търся вход на нивото от 50% на пин барът от Четвъртък. Въпреки всичко започва нова седчица и е възможно да видим корекция и чак до синята зона отгоре. Затова, ако влезете в къса позиция, преценете стопът си да е минимум над синята зона.

AUDCAD
AUDCAD

AUDNZD – Покупка

Доста убедителен пробив както на хоризонталната, така и на наклонената съпротива. Сега чакаме корекция обратно до начертаната синя зона и на това ниво ще търсим екшън прайс сигнал за влизане в дълга позиция.

AUDNZD
AUDNZD

EURAUD – Покупка

Или в синята зона, или от долу на нивото 1.63 ще чакам пин бар, който да ми даде основание да влезна в дълга позиция.

EURAUD
EURAUD

EURUSD – Продажба

Четири поредни отказа в зоната за пробив на горе. Това определено ми дава основание да мисля, че натискът за на долу продължава да е много силен.

EURUSD
EURUSD

И както винаги, след започване на лондонската сесия в Понеделник, ако видя нещо друго интересно, ще направя нова публикация.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.