Прогнози за Форекс Пазара за 26-30 Август 2019

ВАЖНО: Как се търгуват тези прогнози?

Отново добра седмица. Такива неща рядко се случват в разгара на лятото. Обикновено юли и август са доста слаби месеци. Така или иначе това е последната седмица на август и от септември вече очаквам пазара да си влезе в нормалното русло.

И да не губим повече време и да навлизаме в дебрите на форекса.

EURGBP – Покупка

Цената влезна в зоната на подкрепа и сега вече можем да минем на 4 часа и да чакаме екшън прайс сигнал за отваряне на дълга позиция. Все още мечките преобладават и потенциала за успешна дълга сделка е на лице.

EURGBP
EURGBP

GBPAUD – За наблюдение

Цената достигна до зоната за съпротива, но прави опити да пробие на горе. Ситуацията е интересна и въпреки, че този инструмент е все още в меча фаза, показва сигнали за обръщане. Нека наблюдаваме как ще отвори в понеделник и да очакваме и двата варианта на движение. При пробив на горе ще чакаме обратно връщане до зоната за тест и сигнал за дълга позиция. Ако пък съпротивата удържи този напън, спокойно минаваме на 4 чака и търсим сигнал за вход с къса позиция.

GBPAUD
GBPAUD

GBPUSD – За наблюдение

Още един инструмент, на който трябва да си сложите аларма тази седмица. Корекцията започна, имаме зона, до която ще чакаме цената да се върне и вътре в тази зона ще търсим екшън прайс сигнал за отваряне на къса позиция.

GBPUSD
GBPUSD

GBPCHF – За наблюдение

Абсолютно идентична ситуация с паунд долар. Чакаме да завърши корекцията и търсим екшън прайс сигнал за вход.

GBPCHF
GBPCHF

За сега не виждам потенциал никъде другаде. Така че това е моята прогноза за предстоящата седмица.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Не забравяйте да споделяте отдолу в коментарите Вашите резултати, препоръки или критики.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.