Прогнози за Форекс Пазара за 14-18 Октомври 2019

Както стана ясно през изминалата седмица, Кабела не е инструмент за търгуване. И най-малкото политическо изказване за Брекзит и всички инструменти, свързани с паунда полудяват.

Затова и е по-добре да стоим настрана от тези инструменти, поне докато няма някакво твърдо решение или категорично действие.

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

AUDJPY – Продажба

Ще наблюдавам инструмента на 4 часова графика за сигнали за къса позиция. Все още мечите настроения са по-силни. Ще изчакаме да видим вътре в синята зона дали мечките ще надделеят или биковете.

AUDJPY
AUDJPY

AUDNZD – Покупка

В зоната за покупка сме. Ще наблюдавам на 4 часа за покупка. Пин бар, поглъщащ бар или фалшив пробив на долу ще ми дадат основание да купя. Инструментът изкара седмицата в тази зона, но явно силата на мечките не достигна за продължаващо движение.

AUDNZD
AUDNZD

CADCHF – Рейндж – Вероятно продажба

Тук се оформи един приятен рейндж, в който вече няколко пъти купуваме и продаваме. Ще наблюдаваме цената на 4 часа, при слабост в зоната ще продаваме. При затваряне на дневен бар над зоната ще изчакаме отново корекция до зоната и тогава ще купуваме.

CADCHF
CADCHF

CADJPY – Продажба

Почти идентична ситуация като CADCHF. Инструментът е в зоната за корекция и го слагаме в менюто за наблюдение. Слабост на 4 часа ще ни сигнализира за продажба. Затваряне на дневен бар над зоната ще ни накара да седим и да чакаме обратен тест на зоната за покупка.

CADJPY
CADJPY

EURJPY – За наблюдение

Имаме по-високо дъно, което ни показва, че в момента биковете започват да надделяват. В тази зона (синята) вече формираме трети пореден връх. Затваряне над зоната ще означава, че биковете са надделели. Ако зоната удържи, ще търсим все пак вход за къса позиция. За сега нищо не е ясно, докато не видим утрешната сесия. Затова и само наблюдаваме тук.

EURJPY
EURJPY

NZDCAD – За наблюдение

Солиден бар със шест вътрешни бара. Избухването в която и да е посока ще бъде силно. Маркирайте си бара и всяко затваряне извън правоъгълника би следвало да ни покаже посоката за търговия.

NZDCAD
NZDCAD

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.