Прогнози за Форекс Пазара за 28 Октомври – 01 Ноември 2019

Едно кратко напомняне: Как се търгуват моите прогози?

Започваме последната седмица на октомври 2019 г. Края на седмицата може да се окаже тежък за паунда и както правя напоследък, няма да публикувам нищо свързано с него. Очертава се нещата отново да се отложат, но предпочитам да не рискуваме.

CADCHF – Покупка

След близо два месеца на удържане на позиции, изминалата седмица биковете най-после пробиха. Нагласите са вече бичи и след близо едногодишни продажби на този инструмент, започваме да гледаме за покупка. Синята зона, която виждате, е зоната определена от мен за корекция. Няма да търся покупки, преди цената да коригира обратно до нея. Там, естествено, всеки екшън прайс сигнал за сила, ще бъде нашият сигнал за покупка.

Първи таргет ни е 0.7620, Втори таргет – 0.7680

CADCHF
CADCHF

CADJPY – Покупка

Чакаме корекция до зоната на 82.20-82.00. Там ще търсим сигнал за покупка. Първи таргет на 83.20, Втори таргет – 84.00

CADJPY
CADJPY

CHFJPY – Покупка

Цената почти достигна зоната за корекция, което означава, че започваме да гледаме за сигнали за покупка. Още в понеделник, с отварянето на Лондон,  може да преминете на 4 часова времева рамка и да наблюдавате за сигнал за сила. Таргет – 110.300

CHFJPY
CHFJPY

EURGBP – Продажба

В зоната на съпротивата първо имаме Пин бар, а след това и Вечерна звезда. Любимият ми бар и любимата ми конфигурация. И двете показват, че силата на биковете не достига на този етап за пробив на съпротивата. За мен това си е сигнал за продажба. Таргет – непосредственото дъно на 0.8580 и след това на 0.8490

EURGBP
EURGBP

EURUSD – За наблюдение

Тази седмица определено ще си покаже възходящото движение корекция ли беше или обръщане на посоката. От гледна точка на Фибоначи беше само дълбока корекция и сега продължава низходящото движение. Аз, обаче, ще търся в оранжевата зона сигнал за сила, защото поне за момента, това беше бичи импулс. Ако в зоната видя сигнал за сила, ще влезна в дълга позиция.

EURUSD
EURUSD

NZDJPY – Покупка

Втора, последваща покупка на този инструмент. Цената е почти в зоната за корекция. Търсим екшън прайс сигнал за сила в тази зона на 4 часа или дневна графика.

Таргет 69.90, 70.60

NZDJPY
NZDJPY

NZDUSD – За наблюдение

При този инструмент нямаме по-висок връх и затова нямаме категорично потвърждение на възходящото движение. Въпреки всичко го поставям под наблюдение, защото цената се намира в зона на силна подкрепа. Ще наблюдавам за сигнал за сила и евентуална покупка в оранжевата зона.

NZDUSD
NZDUSD

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.