Прогнози за Форекс Пазара за 04-08 Ноември 2019

Важно: Как се търгуват моите прогози?

AUDCAD – Продажба

Цената се настани в зоната на съпротивата и последните два дни остана там. Още от понеделник започваме да я наблюдаваме как ще реагира. За мен настроенията все още са мечи, но самото движение ще ни подскаже какво да правим. Ако все пак цената пробие на горе, ще я изчакам да се върне до зоната на съпротивата, която вече ще бъде зона на подкрепа и ще търся покупка. Ако обаче уважи пин барът от петък, ще търся продажба. Таргет при покупка 0.9225; таргет при продажба – 0.8840

AUDCAD
AUDCAD

CADJPY – Покупка

Както и очаквахме още от миналата седмица, цената достигна в зоната на подкрепа. В петък не търсих покупка, защото не съм фен да търгувам в края на седмицата. Но още в понеделник ще търся екшън прайс сигнал за покупка. Стопа ще е плитък, непосредствено под зоната и дъното. Първи таргет 83.40, втори – 84.00

CADJPY
CADJPY

EURJPY – и двете посоки са възможни

Този инструмент го давам днес, защото цената се намира в зоната на съпротивата. Както виждаме, влезна в рейндж в зоната и двата сценария от този рийндж са възможни. За мен все още настроенията са мечи и аз ще търся като цяло продажба, но е възможен и пробив в обратната посока. Така че без да се нагласяме специално за посока на търгуване, чакаме пробив на рейнджа и тогава ще влизаме в сделки.

EURJPY
EURJPY

GBPAUD – Покупка

Малко ще заобиколя правилото си да не пипаме паунд. Както се очертава, скоро Брекзит няма да се случи, така че може внимателно да си отваряме сделки. Този инструмент има още доста да коригира, докато достигне зоната на подкрепа. Но въпреки всичко го давам днес, за да го поставите под наблюдение. Вътре в зоната на подкрепата (оранжевата зона) ще търся сигнал за покупка. Предполагам, че едва ли ще стане през тази седмица, затова за сега няма да давам таргети и стопове.

GBPAUD
GBPAUD

За съжаление тази седмица не намирам нищо друго, подходящо за търгуване. Но в нашата професия е така – умението да се въздържаме от търговия е също толкова ценно, колкото и умението ни да влизаме в сделки.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.