Обичам да инвестирам в тези три компании

Поредният ден на влюбените дойде и си отиде, но това не означава, че все още не можете да разпалите пламъците на любовта. Всъщност се чувстваме доста сладко от няколко инвестиционни хода, които направихме миналата година и нямаме нищо против да го извикаме като влюбени от покривите!

За първи път препоръчахме Fiverr International (NYSE: FVRR)  още през септември,

след като приходите от неговото покачване и уникалното позициониране привлякоха вниманието ни. И тъй като от тогава тя е нараснала със 177%, толкова много се радваме, че го направихме!

Възползвайки се от нарастващата икономика на домашния офис, Fiverr предоставя на фрийлансърите лесна за ползване платформа за предлаганите от тях услуги и ние определено сме впечатлени! Активните купувачи на тези услуги са над 3,1 милиона акаунта (това е увеличение със 37%!), Според доклада на компанията за третото тримесечие на октомври, продажбите са нараснали с 88%. Смятам, че тази компания има много място за развитие, приятели мои и нямам търпение да видя до къде ще стигне тя!

CrowdStrike (NASDAQ: CRWD) е друг избор, с който сме доста поразени.

Тази компания се утвърди като основен играч в киберсигурността и удвои приходите си от абонаменти за последните няколко години. Тяхното облачно решение за кибератаки предлага сложен и проактивен подход към този сериозен проблем, като гарантира, че клиентите му са защитени от нови уязвимости в допълнение към известните заплахи. Нараснала със 152% от както я препоръчахме за покупка през юни, тази компания ни е пленила със „сериозна романтика“!

И на трето място ни остава Invitae (NYSE: NVTA).

Предлагайки усъвършенствани услуги за генетично тестване, Invitae работи директно с потребителите, което улеснява и достъпа до основна генетична информация. За първи път препоръчахме за покупка тази компания през февруари 2020 г., отчасти поради богатия опит на най-добрите служители на Invitae в областта на геномиката и отчасти поради невероятния потенциал за растеж в сектора. След тази препоръка Invitae нараства с огромните 134%, което го прави чудесно попълнение за Вашето портфолио!

Разбира се, резултати като тези не се случват за една нощ; както при хубавото вино, нужни са търпение и любов към работата ни и затова „купувайте добри компании и дръжте дълго“ е в основата на нашия инвестиционен подход. Този подход, между другото, позволи на нашата компания и нашите препоръки за покупка да превъзхождат постоянно S&P 500 с 5 към 1 през последните 17 месеца и ние смятаме, че това е силно доказателство за нашия начин на мислене.

Всъщност може да не е толкова романтично като традиционния шоколад и цветя, но ние смятаме, че сме намерили своята сродна душа!

И вие също можете!

Все още можете да купите акции в тези три компании или да избирате из между всички наши препоръки за покупки; и двете опции са чудесен начин да покажете на инвестиционното си портфолио малко любов!

И така … готови ли сте да напишете финансовата си любовна история?

Бъдете По-умни, по-щастливи, по-богати, Приятели!

Поздрави,

Николай Тосков

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.