Прогнози за Форекс Пазара за 12 – 16 април 2021

Здравейте трейдъри!

Започваме новата седмица с потенциалните, спорд мен, валутни инструменти, които могат да ни дадат реална сделка.

EURCHF

Инструмента проби формираната зона на подкрепа и сега е въпрос на време да завърши корекцията си и да ни даде сигнал за къса позиция. Всеки екъшън прайс сигнал или сетап ще бъде основание за вход. Разбира се, всички наши абонати ще получат конкретни цени за вход, стоп и таргет, когато това се случи.

EURCHF 2021-04-12 at 7.07.28, toskov.com
EURCHF 2021-04-12 at 7.07.28, toskov.com

EURJPY

Инструмента формира сериозна зона на съпротива. Всичко зависи сега как и дали ще я преодолее. Ако успее да затвори над синята зона – ще търся продължение на бичото движение и съответно покупки. Ако, обаче, опитите се окажат неуспешни, започваме да следим за начало на бичо движение.

EURJPY 2021-04-12 at 7.10.46, toskov.com
EURJPY 2021-04-12 at 7.10.46, toskov.com

GBPJPY

Ако това не се окаже просто по-дълбока корекция, скоро ще имаме основание за къса позиция. Но това ще го разберем чак, когато инструмента се върне до синята зона на съпротива. Действията на цената в тази зона ще ни покаже дали продължава бичия ход или имаме начало на мечи възход.

GBPJPY 2021-04-12 at 7.24.02, toskov.com
GBPJPY 2021-04-12 at 7.24.02, toskov.com

GBPCHF

Следа този инструмент за корекция. Бичото движение явно започна, след 5 поредни дни с бичи барове и пробив под нивото на подкрепата. Корекцията до сината зона ще ми даде основание да започна да търся вход за къса сделка.

GBPCHF 2021-04-12 at 7.16.03, toskov.com
GBPCHF 2021-04-12 at 7.16.03, toskov.com

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Забележка 1:   Как се търгуват моите прогнози? 
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.

Забележка 5: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.
Забележка 6: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, който предлагаме на нашите клиенти.

Забележка 7: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Динамичният ни портфейл за краткосрочна търговия, който предлагаме на нашите клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.