Прогнози за Форекс Пазара за 26 – 30 април 2021

Здравейте трейдъри!

Миналата седмица започна с малък спад, макар и по-голям от всичко, което търговците са виждали от седмици насам на фондовия пазар. Срядата беше печеливша сесия, но в четвъртък всичко беше унищожено от новината за евентуално увеличение на данъка върху капиталовата печалба.

Както обикновено се случва, новините създават шум, но като цяло не диктуват значими тенденции. В този случай в петък се наблюдава пълен обрат на спада в четвъртък. Пазарите сега отново тестват новите върхове. S$P 500 е пак на крачка от 4200. А нашия Динамичен портфейл е целият в зелено.

Но да се върнем към валутните инструмент и форекс сделките за предстоящата седмица.

AUDCAD

Инструмента формира стабилна зона на подкрепа и всеки екшън прайс сигнал в тази зона ще бъде сигнал за покупка.

AUDCAD 2021-04-26 at 6.55.43
AUDCAD 2021-04-26 at 6.55.43

CADCHF

Инструмента определено смени посоката си на движение и сега чакаме само сигнал за продажба.

CADCHF 2021-04-26 at 6.59.09
CADCHF 2021-04-26 at 6.59.09

GBPUSD

Определено имаме пробив на предходния връх. Сега въпроса е в коя точно зона инструмента ще ни даде сигнал за вход?

GBPUSD 2021-04-26 at 7.07.09
GBPUSD 2021-04-26 at 7.07.09

NZDCAD

До коя ли от двете подкрепи ще коригира, преди да имаме възможност да купим? Едната е съвсем краткосрочна, другата е малко по-стабилна. Но и двете са възможен сценарии.

NZDCAD 2021-04-26 at 7.08.55
NZDCAD 2021-04-26 at 7.08.55

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Забележка 1:   Как се търгуват моите прогнози? 
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.

Забележка 5: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.
Забележка 6: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, който предлагаме на нашите клиенти.

Забележка 7: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Динамичният ни портфейл за краткосрочна търговия, който предлагаме на нашите клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.