Прогнози за Форекс Пазара за 11-15 Ноември 2019

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

AUDCAD – за наблюдение

Тази седмица отново започваме с  AUDCAD от прогнозата. Последните близо две седмици инструмента е влезнал в зоната на съпротива и е в състояние на равновесие. Не надделяват нито биковете, нито мечките. Въпреки всичко продължавайте да наблюдавате инструмента. При пробив над зоната, започваме да търсим вход за дълга позиция при корекция. При сигнал за слабост в зоната, пък, влизаме в къса позиция.

AUDCAD
AUDCAD

AUDUSD – Покупка

Въпреки, че инструмента затвори под зоната на подкрепа, започва нова седмица и аз считам, че все още биковете владеят положението. Разбира се, в поделник, ако зената продължи стремглаво на долу, няма да предприемаме никакви действия тук. Но един поглъщащ бар или хубав, дълбок пин бар в зоната, определено ще ми дадат нужния сигнал за покупка.

AUDUSD-Daily
AUDUSD-Daily
AUDUSD-4hr
AUDUSD-4hr

CADCHF – Продажба

За пореден път достигаме зоната на съпротива. Ще търся къса позиция при сигнал за слабост вътре в зоната или по познатия ни вече начин с пробив на наклонената линия на 4 часовова времева рамка.

CADCHF-Daily
CADCHF-Daily
CADCHF-4hr
CADCHF-4hr

EURCHF – Покупка

Цената достигна зоната на подкрепа. Търсим в нея екшън прайс сигнал за сила, който да ни даде сигнал за покупка.

EURCHF
EURCHF

EURJPY – Продажба

Обожавам рейндж вътре в зона на съпротива или подкрепа 🙂 На този инструмент аз търся продажба. Обикновено не влизам веднага при пробива на рейнджа. Изчаквам убедително затваряне на дневна извън него, след което на 4 или 1-часова графика да се върне да тества образуваната зона от рейнджа. И тогава при сигнал за слабост влизам къса позиция.

EURJPY
EURJPY

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.