Прогнози за Форекс Пазара за 09-13 Декември 2019

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте отново, приятели!

Съжалявам, че пропуснах миналата седмица, но съм се ангажирал доста сериозно с един нов проект и времето започна да става късо 🙂

За тези от Вас, които още не са се запознали, могат да прочетат тук с какво съм се захванал. С всички останали преминаваме към седмичния анализ и форекс прогнози и потенциални сделки.

AUDJPY – Продажба

За сега инструмента не показва сила за възходящо движение. Въпреки, че очаквах да достигне поде до 75.50, преди да продължи на долу, не изпълни точно очакванията ми. Настроенията остават мечи и това го показва и цената. Още в понеделник ще премина на 4 часова времева рамка и ще търся сигнал за продажба.

AUDJPY
AUDJPY

AUDNZD – За наблюдение

Този инструмент го добавям в днешния форекс анализ, защото доближава силна зона на подкрепа, след голямо движение. Поставете аларма малко преди 1.0350. Когато навлезе в зоната, тъсрете екшън прайс сигнал за обръщане на движението или за продължаващо движение на долу. Моите очаквания са от тази зона да коригира поне до 1.0470 и като за начало ще търся сигнал за покупка.

AUDNZD
AUDNZD

AUDUSD – Покупка

Въпреки, че AUDUSD вече 5 месеца си седи в един широк рейндж, мисля, че в този момент можем да изцедим 60-70 пипа. От понеделник ще наблюдавам инструмента за сигнал за покупка, поне до зоната от 0.6910-6920.

AUDUSD
AUDUSD

EURGBP – Продажба

EURGBP е отново с ново дъно. Чакаме корекция обратно до зоната 0.8490-0.8510. В тази зона ще търся сигнал за слабост и продажба.

EURGBP
EURGBP

GBPAUD – Покупка

Чакаме корекция до зоната от 1.9090-1.9030. Настроенията са бичи на този момент и е възможно възходящото движение да продължи, без да направи тази по-дълбока корекция. Но ние сами избираме сделките, в които да влизаме и моето мнение е, че не трябва непременно да се търгува. Трябва да спазваме собствения си риск мениджмънт и да влизаме само в сделки, които изпълняват всички наши условия за търговия.

GBPAUD
GBPAUD

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

Желая Ви успешни сделки!

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.