Прогнози за Форекс Пазара за 20-24 Януари 2019

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Благодаря Ви за огромния интерес, който проявявате към моята нова услуга.
Благодаря Ви за имейлите, въпросите и коментарите! Във връзка с неудобството, което срещате при регистрация в сайта ми на английски език, реших максимално да Ви улесня и да предложа същата услуга, тук на български език. Вярвам, че по този начин ще се чувствате по- удобно и комфортно. В Абонаментната част са обединени Моите сделки на Форекс пазара, Моите сделки на Крипто пазара и Моя портфейл от акции през Револют. Можете да прочетете повече за това тук. Разбира се, тук цената ще е много по-ниска – само 8,25 Евро на месец за всички услуги заедно (платена годишно). Разбира се, за тези и от Вас, които не се интересуват от крипто и акции, сме подготвили план само за моите форекс сделки.

И така, започваме тази седмица с:

AUDNZD – Продажба

Инструмента определено е в Мечи тренд. Всяка корекция до синята зона ще ми дава основание да търся сигнал за продажба.

AUDNZD 2020-01-19 at 14.07.08
AUDNZD 2020-01-19 at 14.07.08

AUDJPY – Продажба

Инструмента вече няколко месеца е в рейндж. В момента цената се намира на върха на рейнджа и определено показва слабост. Точно и такава слабост търсим, за да отворим къса позиция.

AUDJPY 2020-01-19 at 14.15.11
AUDJPY 2020-01-19 at 14.15.11

CHFJPY – Покупка

Инструмента се намира в хубав Бичи тренд. Поради тази причина и няма да търся сигнали за продажба. Търся само покупки. А покупки бих направил, ако инструмента коригира поне до маркираната от мен в оранжево зона. В тази зона всеки сигнал за покупка ще бъде основание за мен д влезна в сделка.

CHFJPY 2020-01-19 at 14.26.20
CHFJPY 2020-01-19 at 14.26.20

EURCHF – Продажба

Чудесен пример как се движи един тренд. Първо цената изгражда добър тренд, след това спира за акумулиране и после продължава тренда. Много добър пример, със сигурност ще го запазя, за да го включа в наръчника за търгуване, който пиша в момента и който ще бъде публикуван за ползване от всички мои абонати.

EURCHF 2020-01-19 at 14.39.40
EURCHF 2020-01-19 at 14.39.40

EURGBP – Продажба

Предишната подкрепа в момента е формирала чудесна съпротива. Всяка корекция на цената до тази съпротива ще ми дава основание да търся екшън прайс сигнал за продажба.

EURGBP 2020-01-19 at 15.07.32
EURGBP 2020-01-19 at 15.07.32

EURNZD – Продажба

Инструмента формира чудесен екшън прайс сигнал за продажба. Въпреки, че изглежда изпуснат вече, считам, че в началото на новата сесия може да ни даде вход. Не гонете никога цената. Просто поставете чакаща поръчка на нивото, което прецените, че е добре. Аз лично ще поставя чакаща продажба около 1.6825

EURNZD 2020-01-19 at 15.10.46
EURNZD 2020-01-19 at 15.10.46

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите ежедневни сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример от миналата седмица с реално пусната сделка в абонаментната секция.

Чрез този пример искам да Ви покажа как точно ще изглеждат пуснатите от мен сделки. Не знам дали разбрахте, но през цялата седмица бях отворил секцията за Форекс сделки безплатно за всички, които някога са се регистрирали на моя сайт. Към тази сутрин това са над 1500 човека. Надявам се, че сте се възползвали от дадения Ви достъп и сте разгледали всички пуснати сделки през изминалата седмица. За всички останали публикувам тук пример как ще изглежда всяка пусната от мен сделка.

EURCAD 2020-01-19 at 14.33.27
EURCAD 2020-01-19 at 14.33.27

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, ясно се вижда текущия тренд на цената. И въпреки, че по някога той може да е различен от дългосрочния тренд, аз лично търгувам изцяло по този краткосрочен тренд, който се формира на дневна графика. Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

След това виждате зона за корекция, която съм изчислил прецизно на база няколко застъпващи се анализа. Това е моята зона, до която винаги чакам цената да коригира. Тоест, рядко взимам решение за сделка, ако цената не е коригирала до моята зона за корекция.

Трето, виждате маркиран екшън прайс сигнала ми. За сигнал за вход мога да ползвам както единичен бар (в случая пин бар, отговарящ на няколко мои условия), така и формация от барове. Винаги ще бъдат маркирани на графиката, за да виждате защо и на какво основание съм взел решение за отваряне на позиция.

Четвърто, винаги ще виждате поставените от мен чакащи поръчки, с конкретна цена за вход, цена за стоп и цена за таргет. Аз рядко влизам в сделки, ако Риск:Възнаграждение съотношението не е поне 1 към 2. Затова и виждате на панела R:R. Това се вижда на панела в горния ляв ъгъл.

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.