Прогнози за Форекс Пазара за 27-31 Януари 2019

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Благодаря Ви за огромния интерес, който проявявате към моята нова услуга.
Благодаря Ви за имейлите, въпросите и коментарите! Във връзка с неудобството, което срещате при регистрация в сайта ми на английски език, реших максимално да Ви улесня и да предложа същата услуга, тук на български език. Вярвам, че по този начин ще се чувствате по- удобно и комфортно. В Абонаментната част са обединени Моите сделки на Форекс пазара, Моите сделки на Крипто пазара и Моя портфейл от акции през Револют. Можете да прочетете повече за това тук. Разбира се, тук цената ще е много по-ниска – само 8,25 Евро на месец за всички услуги заедно (платена годишно). Разбира се, за тези и от Вас, които не се интересуват от крипто и акции, сме подготвили план само за моите форекс сделки.

За тази седмица виждам към настоящия момент само два инструмента, които заслужават внимание.

AUDCAD – Продажба

Въпреки, че инструмента от Юли 2019 е влезнал в един рейндж, все пак могат да се изкарат някакви облаги от него. В момента цената показва слабост и може да се търси продажба, която да се държи поне до дъното на рейнджа.

AUDCAD 2020-01-26 at 10.43.07
AUDCAD 2020-01-26 at 10.43.07

AUDUSD – Продажба

За тази сделка вероятно сме закъсняли. Но все пак в началото на новата седмица, ако коригира до 0.6850, можете да търсите продажба. Инструмента направи хубава Глава с Рамене и определено има потенциал да продължи на долу. Не гонете цената и не отваряте къси позиции на дъното! Ако не Ви даде вход, така да бъде. Това е нашия бизнес, не сме в игрална зала и не пропиляваме капитала си в случайни сделки. Затова, ако цената не направи корекция, отпишете тази сделка.

AUDUSD 2020-01-26 at 10.54.22
AUDUSD 2020-01-26 at 10.54.22

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите ежедневни сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример от миналата седмица с реално пусната сделка в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

Миналата седмица търгувахме, а и още сме с отворена позиция при EURUSD. Инструмента ни даде всичко необходимо, за да влезем в сделка, ние поставихме чакащ ордер и той беше изпълнен. В момента чакаме достигането на първи таргет, за да затворим част от позицията и да преместим стоп на положителна територия.

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Затова и в момента всички колеги, които са направили абонамент са с отворена къса позиция при Евро. Сега чакаме или ясен екшън прайс сигнал да излезем от сделката, или тя да достигне изчислените таргети.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.