Прогнози за Форекс Пазара за 03-07 Февруари 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Благодаря Ви за огромния интерес, който проявявате към моята нова услуга.
Благодаря Ви за имейлите, въпросите и коментарите! Във връзка с неудобството, което срещате при регистрация в сайта ми на английски език, реших максимално да Ви улесня и да предложа същата услуга, тук на български език. Вярвам, че по този начин ще се чувствате по- удобно и комфортно. В Абонаментната част са обединени Моите сделки на Форекс пазара, Моите сделки на Крипто пазара и Моя портфейл от акции през Револют. Можете да прочетете повече за това тук. Разбира се, тук цената ще е много по-ниска – само 8,25 Евро на месец за всички услуги заедно (платена годишно). Разбира се, за тези и от Вас, които не се интересуват от крипто и акции, сме подготвили план само за моите форекс сделки.

Да започваме работа 🙂

AUDCAD – Възможна покупка

Инструмента доближава дъно, което освен тест от октомври 2019, не е достигано от 2010 година. Задължително го поставяме под наблюдение и ще търсим сигнал за покупка. Повтарям – не купуваме нивото, а чакаме екшън прайс сигнал, за да влезем в сделка. Цената е в рейндж вече половин година и при пробив на това ниво, можем да видим силен импулс на долу и продължаване на мечия тренд.

AUDCAD 2020-02-02 at 14.40.04
AUDCAD 2020-02-02 at 14.40.04

CADCHF – Възможна покупка

Скрийншота не на месечна времева рамка. Цената е в този рейндж от години. Затова и очаквам при достигане на нива около 0.7150 отново да се отблъсне на горе. Разбира се, няма да купим директно нивото, а ще чакаме екшън прайс сигнал на дневна времева рамка, за да влезем.

CADCHF 2020-02-02 at 15.03.04
CADCHF 2020-02-02 at 15.03.04

EURCHF – Продажба

Пробива на пет месечния рейндж доведе до силно движение по посока на тренда. Имаме потвърждаване на мечия тренд, но не може да гоним цената. Трябва ни корекция за вход. Добро ниво е 1.0800-1.0850. В тази зона ще търся сигнал за продажба

EURCHF 2020-02-02 at 15.09.35
EURCHF 2020-02-02 at 15.09.35

Ако искате да видите целия списък с инструменти, които ще наблюдавам тази седмица – присъединете се към нашата общност от трейдъри!

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите ежедневни сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Затова и в момента всички колеги, които са направили абонамент са с отворена къса позиция при Евро. Сега чакаме или ясен екшън прайс сигнал да излезем от сделката, или тя да достигне изчислените таргети.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.