Прогнози за Форекс Пазара за 09-13 Март 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте, трейдъри и спекуланти!

Любима думичка ми е спекулант 🙂 На скоро мои познати попитали съпругата ми с какво се занимавам и тя им отговорила, че съм спекулант. Милите те, загубили и ум и дума. Добри асоциации от близкото минало създава този термин у непросветените.

Съжалявам много, че миналата седмица не публикувах седмичните си прогнози, но американските пазари така хубаво са почервенели, че имах много работа в подбора на нови акции за закупуване.

Та така спекуланти, да се залавяме за работа!

AUDCAD

Този инструмент го наблюдавам вече две седмици без да го търгувам. Миналата седмица успя да пробие дневното ниво на съпротива и вече е на седмичното ниво на съпротива. Дали ще продължи устрема на горе? Тренда продължава да бъде мечи, дори и краткосрочния такъв. Така че аз не търся нищо друго, освен продажби тук. Ще го наблюдавам и ще търся сигнал за продажба.

AUDCAD 2020-03-08 at 14.59.04
AUDCAD 2020-03-08 at 14.59.04

AUDCHF

Този инструмент е в непознати води. Никога не е бил на такова ниво и очаквам с нетърпение да ми покаже дали пробивът на дъното е устойчев или поредното подмамване на малките спекуланти като нас. Няма да предприемам нищо, докато цената не се върне в зоната от 0.6450-0.6550. В тази зона, ако видя хубав екшън прайс сигнал, ще започна да продавам.

AUDCHF 2020-03-08 at 15.02.08
AUDCHF 2020-03-08 at 15.02.08

AUDUSD

Озито също направи хубав пробив на долу и сега коригира. При завършването на корекцията му в синята зона ще търся сигнал за продажба.

AUDUSD 2020-03-08 at 15.04.24
AUDUSD 2020-03-08 at 15.04.24

EURGBP

Дали сме свидетели на обръщането на посоката? Мисля, че има такава вероятност. Инструмента проби сериозна съпротива и сега е на път да я превърне в подкрепа. Ще чакам тест до синята зона и при сигнал за покупка, влизам с дълга позиция.

EURGBP 2020-03-08 at 15.08.49
EURGBP 2020-03-08 at 15.08.49

За колегите, които вече са абонати, имам конкретни сделки, но ще ги публикувам след отварянето на пазара. Така, че с Вас ще се видим утре сутрин рано 🙂

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите ежедневни сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Затова и в момента всички колеги, които са направили абонамент са с отворена къса позиция при Евро. Сега чакаме или ясен екшън прайс сигнал да излезем от сделката, или тя да достигне изчислените таргети.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.