Прогнози за Форекс Пазара за 29 Март – 03 април 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте, трейдъри!

Каквото и да търгувате, на който и пазар да се изявявате, много Ви моля да прочетете внимателно следните редове: Заради огромната волатилност на всички пазари Ви моля да разширите задължително стоповете си. Намалете обема на всяка позиция, в която влизате. Имате ли възможност, не дръжте позиции отворени през уикендите.

Започва неделния анализ за седмичната ми прогноза за форекс пазар. Въпреки, че пазарите не са се успокоили още, вече са малко по-плавни в движенията си и мисля, че можем да извлечем полза от това.

AUDCAD

Инструмента спазва чудесно всичките си зони на съпротива и подкрепа. Имаме хубав Мечи тренд и цената в момента е в зоната си на съпротива. Единственото, което ни остава сега е да търсим сигнал за вход. Докато не пробие зоната от горе и не я потвърди като зона на подкрепа – търсим само къси позиции.

AUDCAD 2020-03-29 at 10.34.41
AUDCAD 2020-03-29 at 10.34.41

AUDUSD

Имаме идентична ситуация тук. Мечи тренд, Зона на съпротива, която още не е потвърдена като зона на подкрепа. Следователно търсим къса позиция при този инструмент.

AUDUSD 2020-03-29 at 10.44.17
AUDUSD 2020-03-29 at 10.44.17

NZDCHF

След тримесечно непрекъснато спускане, инструмента прави корекция. Това е и момента, който ние винаги търсим. Както повечето от вас знаят, никога не влизам в сделка, без да съм видял корекция, която отговаря на моите правила на анализ. Винаги изчислявам прецизно зоните, до които трябва даден инструмент да коригира и в които да започна да търся сигнал за покупка или продажба. Това може да се види ясно и в сделките, които търгувам аз.

NZDCHF 2020-03-29 at 11.23.52
NZDCHF 2020-03-29 at 11.23.52

NZDJPY

При този инструмент още нямаме изпълнени всички условия за търсене на сделка, но му поставяме аларма и го слагаме в списъка за наблюдение. Когато корекцията му приключи, ние ще започнем да търсим сигнал за продажба. Разбира се, цената може да не достигне до зоната за корекция (формираната съпротива), но това е част от играта. По-добре да пропуснем сделка, от колкото да влезем рано.

NZDJPY 2020-03-29 at 11.27.03
NZDJPY 2020-03-29 at 11.27.03

NZDUSD

Тук определено е време за продажба. Не казвам с отварянето на пазара да се хвърлите незабавно. Но инструмента завърши корекцията си и е време да започнем да търсим сигнал за продажба. Тези от Вас, които са членове в абонаментната ни секция, няма от какво да се притесняват. Аз ще подам точни параметри за сделката, когато момента узрее. Всички останали трябва да наблюдавате инструмента и да търсите екшън прайс сигнал за отваряне на къса поръчка.

NZDUSD 2020-03-29 at 11.30.13
NZDUSD 2020-03-29 at 11.30.13

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Затова и в момента всички колеги, които са направили абонамент са с отворена къса позиция при Евро. Сега чакаме или ясен екшън прайс сигнал да излезем от сделката, или тя да достигне изчислените таргети.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.