Прогнози за Форекс Пазара за 06 – 09 април 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте, трейдъри!

Каквото и да търгувате, на който и пазар да се изявявате, много Ви моля да прочетете внимателно следните редове: Заради огромната волатилност на всички пазари Ви моля да разширите задължително стоповете си. Намалете обема на всяка позиция, в която влизате. Имате ли възможност, не дръжте позиции отворени през уикендите.

Започва неделния анализ за седмичната ми прогноза за форекс пазар. Публикувам част от инструментите, които според мен имат потенциал да ни дадат сделки през идващата седмица. Пълният списък можете да видите в абонаментната секция.

EURAUD

След избухване от 37 фигури за по-малко от месец, инструмента прави корекция в момента. Почти е стигнал до зоната ми на подкрепа, където ще поставя аларма. В тази зона ще търся екшън прайс сигнал за покупка. Всеки пин бар или фейки в нея, ще активира отварянето на сделка.

EURAUD 2020-04-05 at 10.37.28
EURAUD 2020-04-05 at 10.37.28

EURGBP

Идентична ситуация с предходния инструмент. Цената достигна до зоната на подкрепа и сега чакаме само сигнал за покупка. Нямаме нужда от аларма тук, защото цената вече е в зоната. Просто го държим под наблюдение.

EURGBP 2020-04-05 at 10.44.37
EURGBP 2020-04-05 at 10.44.37

EURNZD

Още една валутна двойка на еврото, която може да ни даде възможност за търговия. Все още не е достигнала до зоната на подкрепа, но затова си имаме аларма. Настройваме я малко над зоната и като ни сигнализира, поставяме инструмента под наблюдение. След достигане на зоната на подкрепа, ще търся екшън прайс сигнал за покупка.

EURNZD 2020-04-05 at 10.50.16
EURNZD 2020-04-05 at 10.50.16

GBPCHF

Предполагам, че ще видим още един импулс на горе, който да тества формираната зона на съпротива.

GBPCHF 2020-04-05 at 10.57.22
GBPCHF 2020-04-05 at 10.57.22

GBPJPY

Искам да видя хубав пин бар в тази зона и продавам незабавно. Цената е вътре в зоната на съпротива и от тук нататък търся сигнал за продажба.

GBPJPY 2020-04-05 at 11.03.49
GBPJPY 2020-04-05 at 11.03.49

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Затова и в момента всички колеги, които са направили абонамент са с отворена къса позиция при Евро. Сега чакаме или ясен екшън прайс сигнал да излезем от сделката, или тя да достигне изчислените таргети.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.