Прогнози за Форекс Пазара за 13 – 17 април 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте, трейдъри!

Каквото и да търгувате, на който и пазар да се изявявате, много Ви моля да прочетете внимателно следните редове: Заради огромната волатилност на всички пазари Ви моля да разширите задължително стоповете си. Намалете обема на всяка позиция, в която влизате. Имате ли възможност, не дръжте позиции отворени през уикендите.

Започва неделния анализ за седмичната ми прогноза за форекс пазар. Публикувам част от инструментите, които според мен имат потенциал да ни дадат сделки през идващата седмица. Пълният списък можете да видите в абонаментната секция.

AUDCAD

Инструмента вече е в зоната на съпротивата. Близо минава и наклонената съпротива на седмична графика. Това означава, че наближава момента за продажба. Тренда е изцяло Мечи.  На дневна графика, обаче, все още не се вижда никаква слабост. Така че си чакаме екшън прайс сигнал да ни покаже момента за вход. За сега този инструмент остава само в списъка за наблюдение.

AUDCAD 2020-04-12 at 10.05.55
AUDCAD 2020-04-12 at 10.05.55

AUDCHF

Инструмента формира дъно, до което не е стигал никога преди. Тренда е изцяло Мечи.  В момента движението на горе е силно и няма признаци на слабост. Затова и поставяме аларма преди зоната на съпротивата. Веднъж навлязла в тази зона цената, започваме да търсим екшън прайс сигнал за потвърждение на слабостта и за нова продажба.

AUDCHF 2020-04-12 at 10.11.44
AUDCHF 2020-04-12 at 10.11.44

EURAUD

Прекалено рязко и бързо върна обратно този инструмент, след мощния импулс на горе. Въпреки това, достигна зоната на подкрепа и алармата ме извести, че е време да наблюдавам този инструмент. Едно хубаво Фейки или голям Пин бар в тази зона ще бъде сигнал за мен да купя. Разбира се, може просто да пробие зоната и да продължи на долу до следващото ниво около 1.66. Затова и поставям инструмента под наблюдение.

EURAUD 2020-04-12 at 10.31.24
EURAUD 2020-04-12 at 10.31.24

GBPCHF

Почти е в зоната на съпротива. Пин барът от четвъртък може дори да е сигнал за продажба. Ще изчакам да видя довечера как ще отвори и ще преценя дали да пусна веднага продажба или да изчакаме.

GBPCHF 2020-04-12 at 10.40.21
GBPCHF 2020-04-12 at 10.40.21

NZDUSD

Приближава зоната на съпротива. Поставям аларма малко преди нея и да наблюдаваме инструмента за признаци на слабост. Ще търся екшън прайс сигнал в тази зона за сигнал за продажба.

NZDUSD 2020-04-12 at 10.55.08
NZDUSD 2020-04-12 at 10.55.08

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Затова и в момента всички колеги, които са направили абонамент са с отворена къса позиция при Евро. Сега чакаме или ясен екшън прайс сигнал да излезем от сделката, или тя да достигне изчислените таргети.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.