Прогнози за Форекс Пазара за 20 – 24 април 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте, трейдъри!

Христос Воскресе!

Въпреки, че православния свят празнува, за нас в понеделник е работен ден и сме длъжни да си напишем домашното. Затова и започвам с неделния анализ на пазара и подготовка за следващатата седмица.

Започва неделния анализ за седмичната ми прогноза за форекс пазар. Публикувам част от инструментите, които според мен имат потенциал да ни дадат сделки през идващата седмица. Пълният списък можете да видите в абонаментната секция.

 

AUDCAD

Наближава момента за края на корекцията. Дългосрочния тренд е Мечи, въпреки че краткосрочния за момента е Бичи. Инструмента започна да покзва слабост, формирайки Пин бар в петък. Въпросният Пин бар е и завършващия конфигурацията Фейки. Ще следя как ще отворят пазарите в понеделник и е възможно на 4 часа да намерим вход за къса позиция. 

AUDCAD 2020-04-19 at 8.33.52
AUDCAD 2020-04-19 at 8.33.52

AUDUSD

В момента тества дъното на рецесията от 2008 година. Интересно ще бъде да видим дали това дъно ще формира стабилна съпротива. Цената вече се отласна импулсивно от там в сряда, сега ще видим ще направи ли втори опит за пробив. Ако формира пин бар в тази зона, определено ще имаме шанс да влезем д продажба. Зоната е доста голяма, цяла фигура е, но все пак е формирана на месечна графика.

AUDUSD 2020-04-19 at 8.47.36
AUDUSD 2020-04-19 at 8.47.36

CADCHF

Инструмента формира стабилна зона на съпротива. Десетки тестове и зоната удържа. Сега остава да ни даде добър сигнал за слабост, за да влезем в продажба.

CADCHF 2020-04-19 at 8.52.07
CADCHF 2020-04-19 at 8.52.07

GBPJPY

Очаквам цената още малко да се изтласка на горе. При достигане на зоната на съпротива ще търся сигнал за продажба.

GBPJPY 2020-04-19 at 9.32.38
GBPJPY 2020-04-19 at 9.32.38

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Затова и в момента всички колеги, които са направили абонамент са с отворена къса позиция при Евро. Сега чакаме или ясен екшън прайс сигнал да излезем от сделката, или тя да достигне изчислените таргети.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.