Прогнози за Форекс Пазара за 04 – 08 май 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте, трейдъри!

Май месец е вече тук и пролетта се вихри с пълна сила. Времето е прекрасно и когато вали, и когато пече слънце.  Но работата си е работа и не можем да я спрем. Сега и с тези ограничения е по – лесно за нас да си седим на компютрите и да не мислим много много за хубавото време навън.

Започва неделния анализ за седмичната ми прогноза за форекс пазар. Публикувам част от инструментите, които според мен имат потенциал да ни дадат сделки през идващата седмица. Пълният списък можете да видите в абонаментната секция.

AUDCAD

На седмична графика се вижда добре как инструмента достигна до силното за него ниво на съпротива. В мига на достигането веднага отскочи цената от него, но аз мисля, че ще направи втори тест тази седмица. Всеки екшън прайс сигнал за слабост в тази зона ще бъде сигнал за мен да продавам. Разбира се, сигналът трябва да е на дневна графика или в най-лошия случай на 4 часа. Не и на по-ниско време.

AUDCAD - Седмична графика
AUDCAD – Седмична графика

EURGBP

Зоната на подкрепа задържа цената. В петък беше потвърдена. Сега всеки екшън прайс сигнал за сила в тази зона ще бъде сигнал за покупка.

EURGBP 2020-05-03 at 14.10.00
EURGBP 2020-05-03 at 14.10.00

GBPAUD

Големия тренд е Бичи, но моментния вече е Мечи. Цената почти се върна в зоната за корекция. В тази зона ще разберем дали моментния Мечи тренд ще получи сила или просто дългосрочния Бичи тренд е направил по-дълбока корекция. За целта ще наблюдавам самата графика да ми покаже какво ще се случи сега. Екшън прайс сигнал или формация в зоната ще бъде сигнал за продажба. Въпреки, че големия тренд остава Бичи, в момента ще търся продаба по краткосрочния Мечи тренд.

GBPAUD 2020-05-03 at 14.16.59
GBPAUD 2020-05-03 at 14.16.59

GBPCAD

Цената за пореден път е на върха на рейнджа. Цената почти формира пин бар в петък. Надявам се в понеделник отново да тества върха на рейнджа и на 4 часа да ми даде екшън прайс сигнал за продажба. Следя го изкъсо 🙂

GBPCAD 2020-05-03 at 14.18.35
GBPCAD 2020-05-03 at 14.18.35

GBPNZD

Дали поглъщащия бичи бар в четвъртък можем да го приемем като силно потвърждаване на зоната на подкрепа? Преглеждайки графиката назад, бих казал ДА. Цялостната посока все още е Бича. Бих казал, че едно фейки или пин бар отново в зоната ще е добър сигнал за покупка на този инструмент.

GBPNZD 2020-05-03 at 14.27.00
GBPNZD 2020-05-03 at 14.27.00

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Затова и в момента всички колеги, които са направили абонамент са с отворена къса позиция при Евро. Сега чакаме или ясен екшън прайс сигнал да излезем от сделката, или тя да достигне изчислените таргети.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Счетам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвращаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.