Прогнози за Форекс Пазара за 13 – 17 юли 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте, колеги!

Спомняте ли си Главата с Рамене на AUDNZD миналата седмица? 

Вече имаме отворена сделка в абонаментната част на сайта. Изчакахме нов тест в зоната за съпротива, където бяхме поставили чакаща продажба. Сега продажбата се развива добре.

Започваме с потенциалните възможности за търговия през следващата седмица.

AUDJPY

Подкрепата може би удържа мечките и въпреки, че петъчния бар не е пин бар, за сега има потенциал за продължаващо бичо движение.

AUDJPY 2020-07-12 at 18.12.18
AUDJPY 2020-07-12 at 18.12.18

CADCHF

Дали можем да приеме това като тройно дъно и троен тест на зоната на подкрепа?  Всеки екшън прайс бар или всяка екшън прайс формация в тази зона би могла да ни даде старт на ново бичо движение.

CADCHF 2020-07-12 at 18.13.56
CADCHF 2020-07-12 at 18.13.56

GBPUSD

Вече един път цената опита да пробие рейнджа на горе, но без успех. Дали ще видим нов опит сега или цената просто ще се срине до дъното на канала? Предстои да разберем.

GBPUSD 2020-07-12 at 18.17.54
GBPUSD 2020-07-12 at 18.17.54

NZDUSD

Още един инструмент, при който не можем незабавно да вземем решение. Трябва да видим цената как ще реагира на тази зона. Обикновено пробив на такива рейнджове по посока на движението, потвърждава самото движение. Би трябвало да видим продължаващо бичо движение. Но нямаме още ясно потвърждаване на това. Затова си седим на ръчичките и чакаме търпеливо.

NZDUSD 2020-07-12 at 18.23.07
NZDUSD 2020-07-12 at 18.23.07

 

За сега не виждам други възможности, но съм сигурен, че с отваряне на пазара, те ще се появят 🙂

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам редовно моите конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.