Прогнози за Форекс Пазара за 17 – 21 август 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Добра среща на всички трейдъри!

Въпреки, че предимно спекуланти четат тези мои статии, не е лошо да помислите и за по-дългосрочни инвестиции. Ако такива мисли минават през главата Ви, погледнете първо статията ми за трите най-подходящи акции за покупка сега. След това не е лошо да прочетете с какво инвестиране се занимаваме тук и как става този процес. Рано или късно всеки разумен човек трябва да се замисли как и с какво ще прекара старините си. И колкото по-рано, естествено, толкова по-добре.

В секцията за инвестиции изграждаме дългосрочен инвестиционен портфейл. Доходността му към момента за около 10 месеца вече е 50%. А това е само началото. Една такава успешна и дългосрочна инвестиция може да донесе стотици проценти възвръщаемост на своя притежател. Стига да започнете да го изграждате и стига да сте търпелив и дисциплиниран инвеститор. А и ние сме тук, за да помагаме с избора Ви на компании за покупка, да Ви насърчаваме да сте търпеливи и заедно да се учим на дисциплина.

И така, време е да се прехвърлим на предложенията ми за търгуване през идващата седмица

AUDCAD

Корекцията на краткосрочната подкрепа вероятно приключи. При потвърждение на екшън прайс сигнал или формация е време за покупка.

AUDCAD
AUDCAD

CADJPY

Имаме пробив на краткосрочната съпротива, която вече ще играе роля на подкрепа. При тест на тази подкрепа ще търсим сигнал за покупка.

CADJPY
CADJPY

EURCAD

Идентична идея с горния инструмент. Тестване на краткосрочната подкрепа. При екшън прайс сигнал купуваме.

EURCAD
EURCAD

BTCUSD

До сега крипто активи не съм вкарвал в прогнозите си, но тъй като всички говорят за пробива на Биткойн над 10 000$ и аз искам да кажа какво мисля. Инструмента се задържа над тази критична цена и формира възходящ триъгълник с все по-високи дъна. За мен това е бичо движение и пробив над трийгълника ще означава покупка. И все пак, имайте в предвид, че този пазар е толкова малък, че е изключително лесен за манипулиране. Техническия анализ тук работи само до толкова, до колкото големите акули искат да работи. Това е най-лесния начин да се привлекат свежи капитали. Затова, когато търгувате крипто активи, четете активно всички новини и събития, около актива, който ще търгувате и не разчитайте само на технически анализ.

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам редовно моите конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.