Прогнози за Форекс Пазара за 21 – 25 септември 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Добро утро, трейдъри!

Известно време не съм публикувал седмичните си прогнозни статии, за което се извинявам. Пазарите отново започват да възстановяват нормалните си обеми на търгуване и тези статии отново ще станат ежеседмични.

И така, време е да се прехвърлим на предложенията ми за търгуване през идващата седмица

AUDJPY

Цената се намира в зоната на подкрепата. За момента мечките успяват да натискат надолу, но тренда не е обърнат. Предполагам, че става въпрос за по-дълбока корекция. Всеки екшън прайс сигнал в тази зона е сигнал за покупка.

AUDJPY
AUDJPY

AUDNZD

Цената навлезе в зона, която повече от година е силна съпротива. В момента вече тази зона се явява подкрепа и предстои да видим дали тази подкрепа ще бъде също толкова силна.

AUDNZD
AUDNZD

CADJPY

Цената формира рейнджов канал и в момента се движи вътре. При достигането на дъното на канала ще започна да търся сигнал за покупка.

CADJPY
CADJPY

CHFJPY

За мен 114.30 е последната цена, над която сме все още с бичо настроение. Пробив под тази цена и затварянето на дневен бар под нея, ще означава, че започвам да чакам корекция, за да влеза в къса позиция. Ако тази зона удържи и цената формира екшън прайс сигнал за покупка, ще влеза в дълга позиция. За сега съм все още бичо настроен за тази валутна двойка.

CHFJPY
CHFJPY

GBPCAD

Почти достигна зоната за корекция. Търся сигнал за продажба.

GBPCAD
GBPCAD

Още няколко инструмента имам в лисата, но на тях имаме вече отворени сделки в абонаментната секция и затова няма да ги публикувам тук.

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам редовно моите конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.