Прогнози за Форекс Пазара за 05 – 09 октомври 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

AUDJPY

След като зоната на подкрепа беше пробита, тя вече е зона на съпротива. Цената е обратно в нея и кореспондира с наклонената тренд линия. Позицията е отлична за чакане на сигнал за продажба. Всеки екшън прайс сигнал за слабост в тази зона ще бъде сигнал за мен да продавам.

AUDJPY Daily Timeframe
AUDJPY Daily Timeframe

AUDUSD

Дали виждаме началото на обръщането на тренда? По-ниски върхове с по-ниски дъна. Цената в момента се намира в краткосрочната зона на съпротива и нейната рейкция в тази зона ще ни покаже на къде ще продължи.

AUDUSD Daily Timeframe
AUDUSD Daily Timeframe

CHFJPY

Отново имаме вероятност за обръщане на тренда. Отново имаме формирани по-ниски върхове с по-ниски дъна.  Цената се е върнала в зоната на пробива и всеки екшън прайс сигнал за слабост ще бъде нашия сигнал за продажба.

CHFJPY Daily Timeframe
CHFJPY Daily Timeframe

EURUSD

След толкова много сигнали за слабост, еврото най-сетне проби дъното на формирания рейндж. Сега се е върнало обратно за тестване на формираната зона на съпротива. Ако тази зона издържи, можем да станем свидетели на рязко движение надолу поне до 1.1460

EURUSD Daily Timeframe
EURUSD Daily Timeframe

Ако искате да получавате моите конкретни сделки с цена за вход и изход, а не само прогнози, посетете абонаментната секция и се запознайте с начина ми на работа.

USDCAD

Ако цената пробие нагоре зоната на съпротивата, в която се намира в момента, ще очаквам движение поне до следващата зона около 1.3860. Но, ако тази зона удържи и видим екшън прайс сигнал за слабост, можем да използваме момента и да влезем в къса позиция.

USDCAD Daily Timeframe
USDCAD Daily Timeframe

USDCHF

След пробив на предходните върхове, цената е обратно да тества формираната зона на подкрепа. Всеки екшън прайс сигнал за сила ще бъде сигнал за покупка.

USDCHF Daily Timeframe
USDCHF Daily Timeframe

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам редовно моите конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.