Прогнози за Форекс Пазара за 07 – 11 декември 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Добро утро на всички ранобудници!

Не успях снощи да публикувам по разбираеми причини, затова бързам рано сутринта да се реванширам 🙂

AUDNZD

Инструмента е вече в зоната на съпротива. Сега остана да видим тази зона ще удържи ли цената.

AUDNZD 2020-12-07
AUDNZD 2020-12-07

EURGBP

Цената успя да пробие наклонената съпротива. Сега екшън прайс сигнал върху наклонената вече подкрепа или пробив на основния пробиващ бар (Mother Bar) ще бъдат основание за вход.

EURGBP 2020-12-07
EURGBP 2020-12-07

EURNZD

Вариантите са или да бъде спряна цената още на временната съпротива, или да успее да стигне до основната съпротива. Наблюдавайте за екшън прайс сигнали за слабост в някоя от двете зони.

EURNZD 2020-12-07
EURNZD 2020-12-07

NZDJPY

Инструмента успя да се измъкне от шест месечния рейндж. Сега вече формира нормално възходящо движение. Остава да изчакаме корекцията да завърши и да ни даде сигнал за вход.

NZDJPY 2020-12-07
NZDJPY 2020-12-07

NZDCHF

Цената вече се е отправила към зоната на подкрепата. Остава ни да седим и да чакаме как ще реагира в тази зона. Дали ще удържи или ще поддаде?

NZDCHF 2020-12-07
NZDCHF 2020-12-07

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам редовно моите конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.